Joomla

• Креатор на темата vasildb
  • Време на започнување

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
И .com и .org отвара без проблем кај мене

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
zdravo , potrebna mi e pomos

dali nekoj moze da mi pomogne da mi pokaze soodveten link
kade sto ke mozam da najdam igri za JOOMLA

baram igri koj bi mozele da se igraat pomegu dvujca vo isto vreme !
konkretno primer tabla ! da moze da se registriraat dvujcata i da sednat na ista masa si da igraat tabla ili tn tn .... dali nekoj moze da mi pomogne ?

Г

Грејвдигер

Гостин
Има посебна тема за Joomla, нема потреба од отварање на посебни за секое прашање поврзано со неа.

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
DALI nekoj moze da mi pomogne ?? baram igri za JOOMLA!

ama da mozat igrite da se igraat online! najmalce dvajca igraci !

na primer da se igra karti! pomegu dvajca ?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Некој да каже плагин да ставам во артикл слика малечка и кога ќе кликнам да излегува голема. Lightbox ефект, пробувам неколку не ми работат како што треба. Некое да препорачате.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Некој да каже плагин да ставам во артикл слика малечка и кога ќе кликнам да излегува голема. Lightbox ефект, пробувам неколку не ми работат како што треба. Некое да препорачате.
Најдено

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Епа инсталирав JCE Editior + media box нешто беше уште еден плугин и кога ќе додадеш слика после можеш да линкуваш. Види на јутуб подетално.

Г

Грејвдигер

Гостин
DALI nekoj moze da mi pomogne ?? baram igri za JOOMLA!

ama da mozat igrite da se igraat online! najmalce dvajca igraci !

na primer da se igra karti! pomegu dvajca ?
Ако знаеш како да направиш некоја веб игричка, може да искористиш Comet технологија за да може да се поврзат двата корисници на начин што креаторот му праќа уникатен линк до другиот и може да играат.

Може да ти се најде и оваа Rock-Paper-Scissors-Spock-Lizard https://github.com/gdamjan/erlang-rpssl-comet, куцана е во erlang.

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Pomos...
Na mojot sajt sakav da go stavam modulot za vremenska prognoza you weather, no ne raboti. Znaci ne raboti na webhost dodeka na istot toj sajt na localhost odlicno raboti. deka raboti na localhost pretpostaviv deka e nesto do webhostot i probav,menjavav permisi no pak nisto. Dali nekoj bi znael sto moze da bide? Odnapred mnogu vi blagodaram.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
Зш ми го јави ова?
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in блалалала/libraries/joomla/language/language.php on line 771

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
imam problem, 3 den kako me zeza sajtot ili hostot. celo vreme mi paga sajtot, go ima pa go nema.
istoto e i so cpanel akauntot, mozam pa ne mozam da se zakacam na serverot. poradi toa mislam deka e problemot do hostot. i kazav na host firmata za problemot a ti e tvrdat deka od nivna srtrana se e vo red. sto mislite vie? do mojot joomla sajt e ili do hostot?

Kajgana Shop

На врв Bottom