"Joey" (2004)Уште 2-3 епизоди и ќе завршам со последната 10 сезона. Дај предложете ми што да гледам следно, ќе ми фалат овие ептен!![]()
Јас сум Форест Гамп и сум Friendsхоличар. Ако бараш замена за нив тешко, многу тешко.Уште 2-3 епизоди и ќе завршам со последната 10 сезона. Дај предложете ми што да гледам следно, ќе ми фалат овие ептен!![]()
Гледај ги повторно од почеток нема да зажалиш. Го направив тоа неколку пати..може и многу да се научи од нив..Уште 2-3 епизоди и ќе завршам со последната 10 сезона. Дај предложете ми што да гледам следно, ќе ми фалат овие ептен!![]()
Frasier. Најдостојна замена за Friends.Уште 2-3 епизоди и ќе завршам со последната 10 сезона. Дај предложете ми што да гледам следно, ќе ми фалат овие ептен!![]()
Бидејќи ќе ти фали "глупоќата" на Џои гледај ја Joey. Има само две сезони, брзо ќе ги изглеаш, па после неа барај си друга серија, или па зошто да не ја глеаш Friends по втор патУште 2-3 епизоди и ќе завршам со последната 10 сезона. Дај предложете ми што да гледам следно, ќе ми фалат овие ептен!![]()
Chandler in the box?До мене е ... или стварно збеснаа во 4та сезона?![]()
При крај сум на сезоната ама... Караницата со Чендлер, Квизот, мењањето стан.... Фиби трудна, Моника кога го бараше утикачот што немаше функција, Џои ограбен, Моника кога го бркаше Џои од работа од кујната кај што се вработи, Рос кога сумја дека британката е лезбејка .... и уште еден куп други работи.... КРЕЈЗИ!Chandler in the box?![]()
И не го спомнувај ова зошто It mean something to Joey !Chandler in the box?![]()