Фан Клуб: Манчестер Сити

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Значи онај Манчини е невиден морон..се жали дека нема играчи а има тим како никој друг во Премиер Лигата ..има невиден фонд на квалитетни поединци и кога ќе ја постави онаа дефанзивна формација со двајца а и понекогаш тројца копачи на теренот е тогаш ми иди да повратам..па и кога ќе го видам Милнер не се издржва(се согласвам со Џену дека не е кадар за Сити)...и кој му кур бизнис на Манчини што го игра Савич и како воопшто тој се најде да игра во Сити покрај толку вложени милиони во тимот????..во никаква форма се наоѓаат моментално Сити и мислам дека за тоа е крив Манчини кој со неговиоте глупи ротации го заеба цел тим..типичен идиот е чоекот и кога беше тренер во Интер неможев да го поднесам!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.638
Поени од реакции
22.674

Контроверзниот напаѓач на Манчестер Сити, Марио Балотели оценувајќи ги тренерите со кои досега соработувал категорично тврди дека Роберто Манчини е далеку подобар тренер од Жозе Мурињо.

"И двајцата сигурно се на врвот на најдборите тренери во светот, но јас мислам дека Манчини е подобар. Задача на тренерите е секогаш да го вадат максимумот од секој играч, а Манчини тоа го прави совршено“ – вели Балотели.

Младиот Италијанец притоа нагласува дека не може да се навикне на животот на Островот.

„Во Англија мора да признаам дека немам вистински пријатели. Тоа ми недостасува, и доколку го напуштам Островот тогаш сигурно се враќам во Италија. Ми смета и постојаното потенцирање во медиумите. Тука не можам да направам ништо што не би било лошо протолкувано. Ако купам Фијат Уно тогаш таблоидите ќе напишат дека поубаво ми прилега Ферари, а ако купам Ферари сите ќе речат дека сум премногу размазен за своите години. Ако се насмеам, тогаш сум несериозен, а ако не се смејам, тогаш сум замислен богаташ кој не знае да ужива работејќи ја најубавата работа на светот"вели Марио Балотели.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
море еден Ливерпул(никад послаб) неможете да тепате барем гол да дадевте, малце ли му се на Агуеро 12 милиони годишно па уште мести утакмици упм!! сеа само против Сити ако играм спортска, ебате пацерската екипа, само Силва вреди, оној Насри пешки да се врати во Арсенал...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
море еден Ливерпул(никад послаб) неможете да тепате барем гол да дадевте, малце ли му се на Агуеро 12 милиони годишно па уште мести утакмици упм!! сеа само против Сити ако играм спортска, ебате пацерската екипа, само Силва вреди, оној Насри пешки да се врати во Арсенал...
Не го примаме сега, и пари да ни дават за него. :pos::pos:

Едит: Не знаев дека постоела тема за Манчестер Сити, прв пат гледам/пишам.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Значи онај Манчини е невиден морон..се жали дека нема играчи а има тим како никој друг во Премиер Лигата ..има невиден фонд на квалитетни поединци и кога ќе ја постави онаа дефанзивна формација со двајца а и понекогаш тројца копачи на теренот е тогаш ми иди да повратам..па и кога ќе го видам Милнер не се издржва(се согласвам со Џену дека не е кадар за Сити)...и кој му кур бизнис на Манчини што го игра Савич и како воопшто тој се најде да игра во Сити покрај толку вложени милиони во тимот????..во никаква форма се наоѓаат моментално Сити и мислам дека за тоа е крив Манчини кој со неговиоте глупи ротации го заеба цел тим..типичен идиот е чоекот и кога беше тренер во Интер неможев да го поднесам!

Се жаелеше дека моментално немал тим да склопи со повредите на Бери и уште еден од средина мислам, плус браќава му са у Африка, а Компани суспендиран, затоа и играше Савиќ, иначе истиот е платен 12 мил што за дефанзивец е солдина сума, и он е дел од тие милиони што ги спомна !!

Е сеа тактиката дека му е тапа , тапа му е, ја одувек сум викал дека он е просечен тренер, да беа паметни Сити да го земаа дебелиот кој Абрамовиќ идиотот го избрка од Челзи каде ќе им беше крајот сега :)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Јас се извинувам шо ви се убацувам вака ( за Челзи сум) али нели е јака типкaва. Ги собрала сите стари дресови oд Сити (дури и од далечните осумдесети) на идниот и маж и си направила венчаница. Е тоа ти е прав навивач:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
58 - Man City have taken 58 points from a possible 60 in their last 20 Premier League home games and won the last 16 in a row. Fortress.

City v Spurs: Hart, Richards, Savic, Lescott, Clichy, Milner, Barry, Aguero, Silva, Nasri, Dzeko
City Subs v Spurs: Pantilimon, Zabaleta, Kolarov, Onuoha, De Jong, Johnson, Balotelli

Spurs at City: Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Lennon, Modric, Parker, Bale; Van der Vaart; Defoe
Spurs Subs at City: Cudicini, Bassong, Dawson, Kranjcar, Livermore, Pienaar, Pavlyuchenko

Мислам дека денес ке ги победат Тотенхем и конечно освен Компани и браќата Туре целиот тим е комплетиран..Балотели и Џонсон на клупа.. Џеко и Агуеро со подршка од Силва и Насри во нападот..

Член од
30 септември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
1
Дечкииии конечно официален САЈТ ЗА МАНЧЕСТЕР СИТИ, побарајте не на Facebook „Манчестер Сити - Македонски фан клуб„ и на сајтот www.mancityfan.tk

strana-pre.jpg

Дечкииии конечно официален САЈТ ЗА МАНЧЕСТЕР СИТИ, побарајте не на Facebook „Манчестер Сити - Македонски фан клуб„ и на сајтот www.mancityfan.tk

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Што да кажам,Гибсон :cuc:
Ваљда нема да бидам бануван за провокација,милсам нема фанови на шити на форумов.Ок освен тој за челзи/сити :icon_lol:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Man.City XI (vs Fulham) : Hart, Lescott, Richards, Savic, Kolarov, Barry, Silva, Johnson, Nasri, Agüero, Dzeko. #EPL #MCFC

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Сите се на врвот на табелата барем до натпреварот челзи -јунајтед.И при победа на јунајтед (бес навреда до фановите на челзи) сити пак се први ради гол разликата.
Искрено манчини не сака да се натпреварува оваа година во овие куповите англиски фа куп,карлинг куп.Едноставно според моја логика тој сака само премиер лига да ја добие и нешто во куп на уефа да нарпави.
А доколку Мурињо замине во Сити на лето тој ќе нарпави тим исто како овој сега на реал што ќе ги прегази сите останати екипи во лигата и ќе немат конкуренција сити.Само доколку отиде мурињо во сити,а вака со манчини тешко дека нешто ќе успеат сити да учинат.

Kajgana Shop

На врв Bottom