L
Дај сликни го ако можеш.комшија мој што има фиќо 80 и некоја мислам беше ама со прва боја како ново и ме зачуди што шмигавците предни се долу на браникот и така вели фабрички биле јас барам по огласиве нема такво чудо иначе тоа е 850 лухе човекот многу го пази. од гаража не го вади моторот како нов е а и ентериерот е многу убав. да не видел некој такво фиќо јас барам ама нигде нема ни по огласи ни на гоогле?????
Дали некој го препознава местото каде што е сликано Масеративо ?
Maserati Spyder 4200 cambiocorsa f1 -02
http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/816829?searchID=1056632&Idx=98
Шо му фали? Бензинот е 80 денари, плинот е 40... потрошувачката е огромна, исто како и моќноста, па не гледам зошто не би турил плин. Ем нема да го осетиш (20 кс на 350), ем ќе возиш поефтино.Хамер 3 на плин.
Можам да ја замислам фацата на вработениот на бензиска кога сопственикот на Хамерот ќе му каже "ставај плин "Шо му фали? Бензинот е 80 денари, плинот е 40... потрошувачката е огромна, исто како и моќноста, па не гледам зошто не би турил плин. Ем нема да го осетиш (20 кс на 350), ем ќе возиш поефтино.
Хаха... остај фацата, ич не ме боли тулето за фацата.... туку има друго нешто шо ме интересира колкава потрошувачка има чудото реално за секојдневно возење и дали е доволно 80 литарска боца? Пошо ако троши 25-30 литри плин на отворено си наебал... од Ск до Бт одење идење со 1 полнење заборајМожам да ја замислам фацата на вработениот на бензиска кога сопственикот на Хамерот ќе му каже "ставај плин "
Затоа што треба да си голем шутрак на возило од 30 илјади евра кое е направено за воени цели и алтернативно се користи за курташање ако си голем богаташ. А да го купиш и да го бушиш моторот за да ставиш плин - катастрофа.Шо му фали? Бензинот е 80 денари, плинот е 40... потрошувачката е огромна, исто како и моќноста, па не гледам зошто не би турил плин. Ем нема да го осетиш (20 кс на 350), ем ќе возиш поефтино.