3D во кино Милениум

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Cancel everything for December 14. Ојме Скопје на премиерa од The Hobbit!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.055
Јеееееееееееееесс...стално се прашував, ќе дојде ли некогаш ова чудо кај нас? Им завидував искрено на Белград, Софија, Загреб....за остатокот од Европа и да не зборуваме...а кога ќе помислам дека во Јапонија имаат и виртуелни музички ѕвезди т.е. холограми кои играат и пеат пред публиката....ми иди :facepalm:....Ама конечно и 3-Д кај нас :vozbud: Само се прашувам дали 3-Д наочарите се “носливи“ за ние што и онака носиме обични наочари? :D

Член од
30 јануари 2012
Мислења
7
Поени од реакции
3
Многу добро би изгледало, ќе можеш да почувствуваш мирис, дожд и сл... целосно во филм. :)
4Д Кино не постои а не ни може да постои.
Четвртата димензија е време, па размисли како може 4Д кино! А тоа со мирис и дожд неможе да се нарече 4Д и нема смисла.

Со тоа што се донесе 3Д кино во Македонија го искажува големото напредување на државата.Македонија оди напред :)

Сепак не би го гледал филмот Пина кој е досаден филм, јас идам на „Најмрачниот час“(y)

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
i ja idam na najmracniot cas ,,samo kolku e kartata nikoj se uste neznae

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
a 3d naocarite se hartieni ili kako onie od LG televizorite sto gi davaaat :)
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 20:45 ---
mislam deka ke bide guzva mnogu da idam utre da vidam dali ima karti

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
очилата се поларизирачки, „како оние од LG“, не скроз исти, делуваат поефтино и се доволно големи да се стават преку диоптерски очила... мене ми е глупо дека треба да се плати 50 денари за нив. за што? амортизација? гаранција дека ќе го вратиш?

Член од
15 ноември 2011
Мислења
314
Поени од реакции
30
Би било глупо ако ноачарите се враќаат пред се 10 души ако ги има користено предтебе незнам... вистина глупо Нека даваат книжни поларизирани немора да бидат пластични или некој специални :) и нека се плаќаат 100ка колку можи фазла да бидат..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.055
Абе место да бидите среќни што ќе можете да уживате во последниот тренд на технологијата и кај нас и тоа за ефтини пари, уште мани да се наоѓало, па оти да се плаќало за нив, пред мене 10 души ги користеле...книжни да биле....:facepalm: Глејте убо да си помините, да го осетите 3Д-то...а што ако ви речеа: Киното не обезбедува 3Д наочари, снајдувајте се како знајте! И...? има некаде кај да се купат? Колку пари се, каков квалитет? И да си купиш свои, случајно дома да не ги користиш...?

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Абе место да бидите среќни што ќе можете да уживате во последниот тренд на технологијата и кај нас и тоа за ефтини пари, уште мани да се наоѓало, па оти да се плаќало за нив, пред мене 10 души ги користеле...книжни да биле....:facepalm: Глејте убо да си помините, да го осетите 3Д-то...а што ако ви речеа: Киното не обезбедува 3Д наочари, снајдувајте се како знајте! И...? има некаде кај да се купат? Колку пари се, каков квалитет? И да си купиш свои, случајно дома да не ги користиш...?
Haters gonna hate.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Би било глупо ако ноачарите се враќаат пред се 10 души ако ги има користено предтебе незнам... вистина глупо Нека даваат книжни поларизирани немора да бидат пластични или некој специални :) и нека се плаќаат 100ка колку можи фазла да бидат..
Ако киното е за 50 души, се земаат 100 пара наочари, кога едните излегуваат на другите им даваат други наочари, а тие што излегле одат на чистење.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.736
Пуштени се картите во продажба? Има некој купено?

Kajgana Shop

На врв Bottom