Alienware лаптопи

• Креатор на темата Креатор на темата Windpurity
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 септември 2011
Мислења
106
Поени од реакции
40
Значи вака, летово планирам да земам Alienware M14X арно ама не вршат испорака worldwide така да дали некој знае дали може некаде во Македонија да се земе? И дали има искуство со купување на Alienware од Македонија...

П.С. Гледам дека има во ТНТ Маркет, но тој е со конфигурација која што мене лично не ме задоволува.

Па официјални застапници за Дел во Македонија ќе бараш. Или види тие што носат таа серија, пробај да прашаш дали можат да ти го донесат.

Во Нептун имаш Alienware.

П.С. Не знам само што конфигурација е. Ако си од Скопје тркни ѕирни го.

Имаше во купи лаптоп еден 15ка со многу слаба конфигурација, прашај тие што се овластени дали можат да ти го нарачаат тој што го сакаш, ако го немаат.

Па официјални застапници за Дел во Македонија ќе бараш. Или види тие што носат таа серија, пробај да прашаш дали можат да ти го донесат.
Овластени застапници на Дел во Македонија се Макпетрол ама на страната немаат Алиенваре. Ќе прашам овие денови дали може да се нарача преку нив.

Во Нептун имаш Alienware.

П.С. Не знам само што конфигурација е. Ако си од Скопје тркни ѕирни го.

Тие имаат од постарите модели М15Х. :/

Значи вака, летово планирам да земам Alienware M14X арно ама не вршат испорака worldwide така да дали некој знае дали може некаде во Македонија да се земе? И дали има искуство со купување на Alienware од Македонија...

П.С. Гледам дека има во ТНТ Маркет, но тој е со конфигурација која што мене лично не ме задоволува.

Друже не морало тема да отвараш бе за еден лаптоп :) Отиди во Макпетрол, или дури и не мора да одиш прати им го на меил моделот и ќе ти го донесат. Јас од кај нив имам земено Vostro. Јас си го конфигурираав и си го направив,тие ми го донесоа само ти викам ќе чекаш месец ипол додека ти стаса, и малку поскапо ќе платиш :)

Друже не морало тема да отвараш бе за еден лаптоп :) Отиди во Макпетрол, или дури и не мора да одиш прати им го на меил моделот и ќе ти го донесат. Јас од кај нив имам земено Vostro. Јас си го конфигурираав и си го направив,тие ми го донесоа само ти викам ќе чекаш месец ипол додека ти стаса, и малку поскапо ќе платиш :)

Абе не бев сигурен дали да отворам нова тема или да барам по форум..на крај се одлучив да отварам. Админите можат слободно во Канта да ја преместат. :) А отприлика колку поскапо? :icon_mrgr:

Абе не бев сигурен дали да отворам нова тема или да барам по форум..на крај се одлучив да отварам. Админите можат слободно во Канта да ја преместат. :) А отприлика колку поскапо? :icon_mrgr:
sigurno 10-15% od cenata ke platis plus ako ne i poveke :(
Zosto alienware? Samo imeto go plakas mnogu komponentite vnatre se isti kako i na drugi poskapi laptopi...

Па што знам колку точно. Мислам дека не повеќе од 50e меѓутоа ти веќе кога си одвоил средства за Вонземјанинот, не би ти биле проблем тие 50е :)

alienware имале одсекогаш напукани цени до вселената. подобро земи побарај си обичен дел или хп или слично со јака конфигурација отколку да ги дадеш парите за бренд само

Земи си леново Лаптоп во Нептун и бркај работа има ССД хд на него друго се е исто

ДЕЛЛ ги вади само гаранцијата од 3 години ама не одредени делови така да то је то.

2373823-man-burnning-the-money-business-concept.jpg
[spoiler\]

Земи си леново Лаптоп во Нептун и бркај работа има ССД хд на него друго се е исто

ДЕЛЛ ги вади само гаранцијата од 3 години ама не одредени делови така да то је то.
Добра е бе човекот си решил вонземјанинот да го земе. Што шлапате сега што ги ругате дел ? Ако некој наумил нешто не му солите памет земи ова земи она, имало ссд имало оно ако си од нептун да сакаш промет да си направиш ок, ако не остај на раат. Инаку и на дел што сакаш тоа ќе ти стават. Не еден ссд два ќе ти стават

ОК нека си земе ДЕЛ не рекламирам никој само една информација ако го земе од интернет нема да плати царина но ќе плати 18% ДДВ и гаранција нема да му важи у МК.

со среќа....................

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom