Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Зарем биваше од Лече да ви биде прекината серијата од 7 победи и тоа на најлош начин, со пораз?

Зарем биваше од Лече да ви биде прекината серијата од 7 победи и тоа на најлош начин, со пораз?
Дрва и камења собрани во еден тим, што сакаш.. А и голманот на Лече се утепа од бранење, еден да влезеше поинаку ќе беше..

Кој ги ебе Јуве бе ЛЕЧЕ е тимот на колото,Л Е Ч Е!:D Раниери да ни е жив и здрав:rolleyes:

Наместена беше, па и вие еее , логичко размислувањ да се немало ! Како може од Лече да изгуби Интер, посебно по блескавото издание и 25-те проценти посед на топка у победата над Милан !!

Наместена ! Морати педер ! Кладилнициве го упропастија фудбалов !!

:pos: :pos:

Рано се спремивте за пролет... вечер пак ќе залади у Милано :нинџ:

Овој па Марли чекаше Интер да изгуби и пак да биде вицкаст.

клошар.

Син ај бан за овја над мене, што упатува директни навреди. Ја се увредив !!

whait ... what ??

Аj Џену , Ејцид, некој ??? :)

Замилсете Барселона вчера и Интер сосе Рома денес да влезеше што ќе му се случеше на кладилниците..ама очигледно Марли и некои други кои му одговараат резултатите си мислат дека резултатите се реални и екипите машки си ги извадоа бодовите од терените..ако ако живеете сеуште во заблуда..јас кога велев пред две кола дека Милан-Интер како наредена утакмица ми изгледаше(иако сум фан на Интер) вие сите тука будала ме праевте..онакво влечкање немам видено на теренот ама тие Мафиозите нека се полнат пари од фудбалот а ние тука ќе лаеме што зошто како!

Викам ја наместена е ! :pos:

И тоа ја наместил тој спамерот овде

Ako sakate pari, hammerblog, pratite sms 95 denari 10 koef

:pos:

Мене сумљиво ми беше уште вчера кога тренерот на Лече беше 99% сигурен дека ќе тепа против Интер.... Али што е Интер тиња, е...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom