The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.037
- Поени од реакции
- 3.623
Сакам да ги прашам оние што често играат тенис, колку пари треба да се плати за 1 сат играње во вашите градови? Јас сум од Охрид и кај нас е сатот 200-250....
Ево ти, дечково има играно...Сакам да ги прашам оние што често играат тенис, колку пари треба да се плати за 1 сат играње во вашите градови? Јас сум од Охрид и кај нас е сатот 200-250....
Скопје во АС на земја кај МЗТ салата во Аеродром е 200 ден 1 саат![]()
Хмм, баш едно дете сум прашал од Аеродром, во АС ми рече дека било 400-500 денари моментално... од кога е постот на vamos real ?Ево ти, дечково има играно...
Можеш и тука да си местиш како сакаш да ти ги дава новите постовиХмм, баш едно дете сум прашал од Аеродром, во АС ми рече дека било 400-500 денари моментално... од кога е постот на vamos real ?
Иначе нов сум на форумов па ќе ми треба малку време да се навикнамСум бил на некои што се vBulletin па на нив најгоре се најновите постови на првата страна ако си логиран...
Како би те решил да ти кажам, на твоја среќа од Охрид сумСамо шо заврши мојот прв меч на новите терени во илинден.Терените се феноменални, добри рекети и топчиња даваат а цената е 200 денара саат и искрено вреди.За домашни тенисери со вајлд кард (читај врски) се игра малце повќе за тие пари (ако нема друг термин закажан).Не сум некој про ама ако на некој му се доаѓа навака ќе ви бидам домаќин и ке организираме нешо сигурно.....
Јас од Словенија купив Wilson и Prince добри рекети, беа по 60 евра но беше над 50% попуст, имаше нова колекција и на старата колекција рекети имаше огромен попуст, секако во Македонија таа приказна ја нема, дури не се купат сите, нема нови, смешки. Епа зависи како си расположен за давачкиДечки дај кажете кај може да се најде некои солидни рекети. Нешо аматерски рекети за рекреативно играње и по која цена се истите.
Многу е тоа бе шо ти е. Тотален лаик да дава пари за рекети од +50 евра, батали ти тие муабети
Во тој случај убаво што не ти спомнав дека Aeropro Drive Cortex на Надал чини околу 240 евра во Македонија.Многу е тоа бе шо ти е. Тотален лаик да дава пари за рекети од +50 евра, батали ти тие муабети
До кај 2000 ден. некој, да издржи 5-10 утакмице летово, зашо реално толку ако изиграм.
Не издаваат рекети, само терен и топчиња.Тогаш изнајмувај од терените поевтино ке ти се фати, ако ти е само да издржи 5-6 утакмици летово.Мислам дека по 50 денари максимум од рекет треба да е изнајмување