- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
И тренираше ли доволно да играме ?Понатаму ќе се договориме ама да потренирам уште малку .
И тренираше ли доволно да играме ?Понатаму ќе се договориме ама да потренирам уште малку .
Ќе биде, ќе ти јавам коа ќе го зеам рекетот, иако знам ќе ме растуриш, така да порадо во машко женски двојки би ти игралИ тренираше ли доволно да играме ?
Се шалам бе нема везе кој ќе изгуби битно да се забавувамеЌе биде, ќе ти јавам коа ќе го зеам рекетот, иако знам ќе ме растуриш, така да порадо во машко женски двојки би ти играл
Кој си ти незнам?^^ Ќе изиграме колега кога ќе дојдам кај баба ми на гости.
Што не знаеш бе?Се шалам бе нема везе кој ќе изгуби битно да се забавуваме
--- надополнето: Oct 8, 2011 5:39 PM ---
Кој си ти незнам?
--- надополнето: Oct 8, 2011 5:40 PM ---
САШЕНКО игралиштава УСОПЕН ли се што се???
Па гледам имаш нов ник а стар член си па незнам кој беше???Што не знаеш бе?
Ќе ми требаат околу две недели активен тренинг да се вратам во форма така да чим го зеам рекетот (не ми е дома) те викам на дуел, ама ќе попушташ првите пати да не се деморализирам .Се шалам бе нема везе кој ќе изгуби битно да се забавуваме
Хехе, а ако си јак и лажеш само??? да не биде обратноЌе ми требаат околу две недели активен тренинг да се вратам во форма така да чим го зеам рекетот (не ми е дома) те викам на дуел, ама ќе попушташ првите пати да не се деморализирам .
Ти се свиѓаат? Иначе у тој стил некако сеСАШЕНКО игралиштава УСОПЕН ли се што се???
Златко_Македон колега.Па гледам имаш нов ник а стар член си па незнам кој беше???
Ооооо ти ли си бе Мадридиста хахахахЗлатко_Македон колега.
Да убави се на прв погледТи се свиѓаат? Иначе у тој стил некако се
Неколку години играв редовно коа бев средно ама тоа одамна беше . Е сеа ако ми памтат мускулите и телото ќе се вратам брзо во форма ама од добар играч сум далеку ама нормално да пружам отпор ако не си ептен јак можам, значи не утињам безвеза така да може и ок ќе биде .Хехе, а ако си јак и лажеш само??? да не биде обратно
Јас играм 2ипол години ама не секојдневно, зависи како ќе се погоди периодот. Прв пат играв завчера после 3 месеци. Епа ни ја не сум некој специјалист ама не утињам многу али ипак барам некој да изигра подобро од мене, многу сакам долги поени да играм.Неколку години играв редовно коа бев средно ама тоа одамна беше . Е сеа ако ми памтат мускулите и телото ќе се вратам брзо во форма ама од добар играч сум далеку ама нормално да пружам отпор ако не си ептен јак можам, значи не утињам безвеза така да може и ок ќе биде .
Ти на кое ниво си, колку време и колку често играш ?
Значи може и да сме на слично ниво што би било одлично . Како и да е чим го имам рекетот ќе те барам во секој случај .Јас играм 2ипол години ама не секојдневно, зависи како ќе се погоди периодот. Прв пат играв завчера после 3 месеци. Епа ни ја не сум некој специјалист ама не утињам многу али ипак барам некој да изигра подобро од мене, многу сакам долги поени да играм.