Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

С

сашенко

Гостин
Изградени четирите тениски игралишта во Општина Илинден

Oпштина Илинден заврши со изградбата на четирите тениски игралишта, кои што наскори и свечено ќе бидат предадени во употреба. Тениските терени се дел од Проектот што се реализира во соработка со Агенцијата за млади и спорт, а како дел од Програмата на Владата за изградба на 100 тениски игралишта во општините во Република Македонија.

Тениските терени што се наоѓаат во непосредна близина на спортската сала “Гоце Делчев“, во населба Илинден се со најсовремена тврда подлога, изработена според сите светски стандарди, за што ќе има сертификат од Меѓународната тениска федерација, што ќе ги прави погодни и за одржување на сите меѓународни тениски натпревари.

Со тениските игралишта ќе стопанисува Јавното претпријатие за стопанисување со спортските објекти, кое што покрај за тениските игралишта се грижи и за спортската сала “Гоце Делчев“, како и за помошните фудбалски игралишта во Марино и во Кадино.

Да прашам и за цена (ако се наплаќа) и дојдете ке ви бидам домаќин во Илинден :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ќе биде, ќе ти јавам коа ќе го зеам рекетот, иако знам ќе ме растуриш, така да порадо во машко женски двојки би ти играл :D
Се шалам бе:) нема везе кој ќе изгуби битно да се забавуваме:)
--- надополнето: Oct 8, 2011 5:39 PM ---
^^ Ќе изиграме колега кога ќе дојдам кај баба ми на гости.
Кој си ти незнам?:oops:
--- надополнето: Oct 8, 2011 5:40 PM ---
САШЕНКО игралиштава УСОПЕН ли се што се???:D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
--- надополнето: Oct 8, 2011 5:39 PM ---

Кој си ти незнам?:oops:
--- надополнето: Oct 8, 2011 5:40 PM ---
САШЕНКО игралиштава УСОПЕН ли се што се???:D
Што не знаеш бе?:D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ќе ми требаат околу две недели активен тренинг да се вратам во форма така да чим го зеам рекетот (не ми е дома) те викам на дуел, ама ќе попушташ првите пати да не се деморализирам :D.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ќе ми требаат околу две недели активен тренинг да се вратам во форма така да чим го зеам рекетот (не ми е дома) те викам на дуел, ама ќе попушташ првите пати да не се деморализирам :D.
Хехе, а ако си јак и лажеш само??? да не биде обратно:D

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Хехе, а ако си јак и лажеш само??? да не биде обратно:D
Неколку години играв редовно коа бев средно ама тоа одамна беше :). Е сеа ако ми памтат мускулите и телото ќе се вратам брзо во форма ама од добар играч сум далеку ама нормално да пружам отпор ако не си ептен јак можам, значи не утињам безвеза така да може и ок ќе биде :).

Ти на кое ниво си, колку време и колку често играш :)?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Неколку години играв редовно коа бев средно ама тоа одамна беше :). Е сеа ако ми памтат мускулите и телото ќе се вратам брзо во форма ама од добар играч сум далеку ама нормално да пружам отпор ако не си ептен јак можам, значи не утињам безвеза така да може и ок ќе биде :).

Ти на кое ниво си, колку време и колку често играш :)?
Јас играм 2ипол години ама не секојдневно, зависи како ќе се погоди периодот. Прв пат играв завчера после 3 месеци. Епа ни ја не сум некој специјалист ама не утињам многу али ипак барам некој да изигра подобро од мене, многу сакам долги поени да играм.:)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас играм 2ипол години ама не секојдневно, зависи како ќе се погоди периодот. Прв пат играв завчера после 3 месеци. Епа ни ја не сум некој специјалист ама не утињам многу али ипак барам некој да изигра подобро од мене, многу сакам долги поени да играм.:)
Значи може и да сме на слично ниво што би било одлично :). Како и да е чим го имам рекетот ќе те барам во секој случај :).

Kajgana Shop

На врв Bottom