Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Значи може и да сме на слично ниво што би било одлично :). Како и да е чим го имам рекетот ќе те барам во секој случај :).
Само да знаеш дека имам јак сервис али не баш прецизен ипак знае на моменти да е одличен со по 1 до 2 аса во сет:)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Само да знаеш дека имам јак сервис али не баш прецизен ипак знае на моменти да е одличен со по 1 до 2 аса во сет:)
Јасно ми е дека на сервис ќе ме тепаш поготово ако си висок ама мислам ќе можам да ти пружам достоен отпор да не биде 6:0, 6:0 :). Како и да е секако ќе биде забавно а тоа е најбитно а после и на парови ако најдеме уште пофино :).

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Јасно ми е дека на сервис ќе ме тепаш поготово ако си висок ама мислам ќе можам да ти пружам достоен отпор да не биде 6:0, 6:0 :). Како и да е секако ќе биде забавно а тоа е најбитно а после и на парови ако најдеме уште пофино :).
Не ми прави мерак да играм во 2ки:confused: али ако испадне да играме, нема да ми смета:)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ние секако ќе играме ама и мешани двојки ќе видиш дека е интересно ;).

Член од
10 август 2009
Мислења
63
Поени од реакции
17
Сум за баш да видам колку си јак;) само ме интересира дали си тренирал ?
--- надополнето: Oct 8, 2011 5:23 PM ---

Што бидна со игралиштата?
Не сум тренирал, али играм од 2000та, на игралиштата доаѓаат луѓе што се фалат дека тренираат... И губат, еве ти се фалиш, да видиме колку знаеш ;)

П.С: Месец ипол ти требаше да одговориш :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Не сум тренирал, али играм од 2000та, на игралиштата доаѓаат луѓе што се фалат дека тренираат... И губат, еве ти се фалиш, да видиме колку знаеш ;)

П.С: Месец ипол ти требаше да одговориш :)
Не бев тука...ејјјј ако играш од 2000, па јас играм од 2009 бе:D ама ако пак ќе ти играм;)

Член од
10 август 2009
Мислења
63
Поени од реакции
17
6-2 изгубив да ти го направам меракот, да не кењаш:D али следниот пат ќе треба да трчаш повеќе сеа ја осетив малце подлогата:)
И у двојки ја со The Cryptkeeper против тебе и другар ти 6-0 :) Ајде нареден пат викендов може да играме ;)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
И у двојки ја со The Cryptkeeper против тебе и другар ти 6-0 :) Ајде нареден пат викендов може да играме ;)
Двојки не рачунаме, зошто незнам да играм јас, а и не сум за двојки:) тоа беше повеќе за ваш мерак дека не сакавте да чека некој:)

Член од
10 август 2009
Мислења
63
Поени од реакции
17
Двојки не рачунаме, зошто незнам да играм јас, а и не сум за двојки:) тоа беше повеќе за ваш мерак дека не сакавте да чека некој:)
Да, оправдано ;) али треба и 2ки да почнеш да играш и да научиш пошто така ептен ќе напреднеш на волеј да играш, за осетот, контрола на удар...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Да, оправдано ;) али треба и 2ки да почнеш да играш и да научиш пошто така ептен ќе напреднеш на волеј да играш, за осетот, контрола на удар...
Јас имав една цел до сега да научам спин и сервис колку толку е добро полека полека си доаѓа своето, сега идам на бекенд и останато.:)

Хехе сите примивте асче:D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7
Поени од реакции
2
Има ли некој што има желба утре да играме сингл, а може и двојки (Скопје) ? Имам тренирано, но одамна немам играно.. :))

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.000
Поени од реакции
12.584
Ај стварно на некој му се играт? Имам тренирано, си играм вака понекоаш ама во Скопје неам познаници шо игрет тенис.

Kajgana Shop

На врв Bottom