- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.555
Иди во тениски клуб Југ, во парк што е до салата на Работнички.
250 денари или 300 ќе те чини шпанување на рекетот.
250 денари или 300 ќе те чини шпанување на рекетот.
па играј од сабајле(8-16)... поевтино е...Многу се скапи термините во Скопје,јас играм рекреативно во Ас позади МЗТ ама неможе тоа темпо на давање пари да се издржи.
3-2 за Боби во сетови!!! Првиот меч ме водеше со 1-0 но сепак Надал успеа да дојде до пресврт на земјените терени, а втор пат игравме на тврда каде имав во прв сет водство и го загубив и во вториот водев и го загубив ме фати на психаАјде да се договориме
Боби и вамос реал играле веке...
Абе кај играте тенис? Колку пари без ваши рекети?3-2 за Боби во сетови!!! Првиот меч ме водеше со 1-0 но сепак Надал успеа да дојде до пресврт на земјените терени, а втор пат игравме на тврда каде имав во прв сет водство и го загубив и во вториот водев и го загубив ме фати на психа:p
--- надополнето ---
Пишувајте ако има меч некој да дојдам да ве плеснам.:smir:
Ако си од Скопје во АС на земја кај МЗТ салата во Аеродром е 200 ден 1 саатАбе кај играте тенис? Колку пари без ваши рекети?
Еднаш ми го објаснуваа ова и слабо разбрав.Ми рекоа 100 денара од човек тогаш, ова ти е пресметано за двајца па ми викаш 200 од саат е или го покачиле?Ако си од Скопје во АС на земја кај МЗТ салата во Аеродром е 200 ден 1 саат
Грешка си. Никогаш не било 100 денари за двајца, може толку да биде по човек, ама и таа цена е за термини кои се помалку атрактивни.Еднаш ми го објаснуваа ова и слабо разбрав.Ми рекоа 100 денара од човек тогаш, ова ти е пресметано за двајца па ми викаш 200 од саат е или го покачиле?
Ти читаш што пишав? Ми рекоа дека е 100 денара по човек, а ова што ми го кажа Vamos Real го прашав дали му е пресметано за двајца па ми вика 200 од саат е или го поскапеле.За 100 по човек и јас знамГрешка си. Никогаш не било 100 денари за двајца, може толку да биде по човек, ама и таа цена е за термини кои се помалку атрактивни.
Значи Понеделник до Петок од 8 до 15 е 200 ден 1 час ако сака 50 души нека има на теренот.Еднаш ми го објаснуваа ова и слабо разбрав.Ми рекоа 100 денара од човек тогаш, ова ти е пресметано за двајца па ми викаш 200 од саат е или го покачиле?
Читај и ти сеа, грешка си.Сабајлечки мислам беше по стотка зборам до 11 12 саат а после 12 по 200 ама не сум сигурен во ова ..