Исто неможам да најдам, знам имаше нешто еден што објаснуваше дека во зима во подрум му бил компјутерот на ептен ладно да не му загрева, и дека се покривал со ќебе...Боре бе Боре бе Боре....как можелси да ги кладиш тие слики бе од 6то одд ка сум лееле -.-
на сите слики ме има бе бтw на последната сум во сегашно издание (сликата е од ваа година)
ја бех најјак тенисер на Пазар Опен најјак
да имаше академија секак ке успеев во оваа игра и ке достигнев до далеку.....но нема услови......а и тоа е со спортот во македонија...неможе сите таленти да се претворат во врвни играчи кои би носеле гордост на оваа земја во спортот затоа што не се инвестира во спортот и младината...СРАМОТА Е БЕ!!!
но викам најјак бех ја на пазар опен
Да не сакаш да ја испорбаме на твоја ип таа финтасигурно си запознаен со таа финта
Aјде, еве ти го:Да не сакаш да ја испорбаме на твоја ип таа финта
27.01.2012 ќе остане запамтен по тоа што беше последниот ден на Гучи на овој форумAјде, еве ти го:
77.28.210.90
ЕДНИОТ СКАЛАР МИ ГО БРКА ДРУГИОТ И СО УСТАТА ГО ПИПА ПО АНАЛНИОТ ОТВОР !
ДАЛИ МОЖЕБИ ТОА ЗНАЧИ ДЕКА СЕ ПАР?
И ДАЛИ ДА ГИ ИЗДВОЈАМ ВО ДРУГ АКВАРИУМ САМО НИВ 2
АЛИ ЕДНИОТ ГО БРКА ДРУГИОТ ПО ЦЕЛ АКВАРИУМ ,А ДРУГИОТ БЕГА :/
AAAAAAAA ХАХАХАХАХХААХХА, МЕ ПРЕВРТЕ ОД СТОЛ ЧОВЕЧЕА судииве ептен ме нанервираа.
Не знаат пасивен напад да досудат,цел живот пасивен секс да имаат.Колку ме нанервираа тоа е чудо еднo
Нека се шири моево дело па може ќе им текне на нашиве фудбалери...
Има тема и за кошаркарски судија
Хаха, значи цврсто е решен да стане судијаИма тема и за кошаркарски судија
Нема ништо поуспешно од успех
А вечерта па со либето ќе прославиме заедно, ќе наздравиме со винце и ќе се љубеме
АПЕЛ: Да се отвори БДЧ подфорум. ИТНО!Коо шо има ЧДА,епа темава е за БДЧ-бог да чува