Македонија - Словенија [27.01.2012 - 15:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
4то и 5то место на ЕП за неполни 5 месеци !!! На првенства на кои порано едвај обезбедувавме учество.

Ја мислам дека треба да направиме промена у преговорите за името. Нов предлог да биде РКР Македонија - Ракометно Кошаркарска Република Македонија!
Тандемот преговарачи: Кире Лазаров и Бо Меккелеб
Медијатор: Луиџи Ла Моника

Ако загусти, каратистите ќе дојдат на помош!!! :D
И Игорче Трпески нека го пратат да преговара за името.
"Така Шацимаркакис погледни ме добро во очи....'

On 29 January 2009, Lazarov became world record-holder for the number of goals scored in one World Championship. In nine games he scored 92 goals !!

On January 27th 2012 , Lazarov became both World and European record-holder for scored goals in single Championship , by scoring 61 goals in 7 games !!

следното може и таа на А2 шо глеаше на карти на времто да го предвиди....

In August 2012, Lazarov became World, European and Olympic record-holder for scored goals !!!

или што би рекол Игорче - Трипл-бабл учинок! :pos:

Јас мислам дека и Цитро едно признание заслужува, од како почна да отвара теми, ги отворивме сите останати како месни нарезок!:D

Ноктот на десниот показалец ми го нема, за кожичките на сите прсти да не правиме муабет. Да не ви ставам слика за да не ви се згрози :icon_lol:
Ама ич не жалам, ако треба сите нокти ќе ги дадам, само вака да си тепаме :icon_lol:

Срце ми застана на последниот напад у пм,се ми помина низ глава,а највеќе-ако го примиме голот што да почнам да кршам прво низ дома :eek:

За наша среќа и за несреќа на ајверите,денеска Борко беше одличен на голот...ма сите беа одлични !!

Нема да ја должам многу,само ќе пишам ФАЛА ВИ МОМЦИ ЗА ОВИЕ НОВИ РАДОСТИ !!

Јас мислам дека и Цитро едно признание заслужува, од како почна да отвара теми, ги отворивме сите останати како месни нарезок!:D
Е треба,не сум ја скромен :D Сакам и модератор да ме стаат за ракомет,одма да излобирате кај Леандра и Ацид :D

Зато ги пуштивме школскине на замена :pos:
http://www.ohrid1.com/ochrid/rakomet-ochriѓani-na-natprevarot-so-srbiјa-foto
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 12:51 ---

Жвижеј (y)
Сајмонон на секоја слика :pos:
Да не е претседател на младина :pos:

Инаку Игор Вори му рекол на Ивано БалиЧ... Ја за тебе сум Столе Стоилов :D

Честито 5 место и ОИ!!!:vozbud::vozbud:

Инаку,мечов го гледав на Словенската тв 2,имаше огромно разочарување после мечот кај словенскиот селектор и ракометарите(Ми падна жал искрено,знаеќи ја горчината на таквите порази).

Инаку,ме импресионира овој дел :
Репортерката го прашува селекторот на Словенците:За кого ќе навивате вечерва,сигруно за Србија?
Тој одговори: Јас навивам само за Словенија и кај мене постои само Словенија..
:cuc:

Заслуживме полуфинале но и квалификации за олимпијада не се мала работа.

397804_3213524860765_1345611736_3270991_1642540108_n.jpg

Нека се шири моево дело па може ќе им текне на нашиве фудбалери...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom