Пост на кој сте се изнасмеале

Уште неможам да се изнасмејам на смајливо и глупостите што ги трескаше во темата.....а уствари уплатил 2000ден,и фатил 1500ден.....битно само 500ден бил у минус.:pos::pos::pos::pos:

SmileyMoneyLots.gif

Видете ја темана за Виндоус 7, последната и претпоследната страна, двајца прилично компјутерски неписмени пробуваа да си помогнат на себе :pos:

Видете ја темана за Виндоус 7, последната и претпоследната страна, двајца прилично компјутерски неписмени пробуваа да си помогнат на себе :pos:

Запази го муабетов на векот :

ај „гаџети“ ќе најдам чим така викаш...туку во право си пиратска верзија е али кажи ми дали има софвер програм било што со што ќе можам да си ставам слика на позадина

Па следи одговор:
Да да има. Јас го имав истиот проблем. Го однесов на мајстор компјуерот и ми го среди.
Лесна работа е тоа немај гајле.

Му вика лесна работа е,ја мојот го однесов на мајстор...немај гајле :vozbud:

lol-face.jpg

Па следи одговор:

lol-face.jpg

Работата беше да не заебам нешто, зашто не се разбирам многу -.-
Иначе го среди за помалце од 20 сек.

Работата беше да не заебам нешто, зашто не се разбирам многу -.-
Иначе го среди за помалце од 20 сек.

Море ут ој легни си.
И ти се најде за нај компетентен да кажеш како да се реши проблемот поред толку стручњаци?
Извинете за офтопика ама морав.

Уште неможам да се изнасмејам на смајливо и глупостите што ги трескаше во темата.....а уствари уплатил 2000ден,и фатил 1500ден.....битно само 500ден бил у минус.:pos::pos::pos::pos:
20*200 koef =4000
od tie dades 2000 za uplata zemes 1500 najdi go minusot?
Vo minus sum samo 20.
Ne ja svakas poentata kako se vrtat parite ako ne zrtvuvas nema ni da zemes. :P ;)

Ахахаха после филмов седнал да учи, после ќе каже некој не чинеле ваквите филмови :pos:

Limitless%2BUK%2Bposter.jpg

Според мене најдобар филм за 2011 година.Не знам како и зошто ама после филмов седнав да учам.
Оценка 10/10

Па следи одговор:

lol-face.jpg
За твоја информација,ми помогна и го решив проблемот,а ако мислиш дека сме смешни,тогаш незнам што да ти кажам... се смееш на нечиј проблем....јак си нема што;)
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 14:12 ---
Неписмени ??? тоа сакаш да кажеш дека сме ? еве признавам не се разбирам многу многу во комјутери... да те прашам јас нешто тебе од медицина,да видам колку ќе знаеш,па да ти се „смеам“ јас тебе

Море ут ој легни си.
И ти се најде за нај компетентен да кажеш како да се реши проблемот поред толку стручњаци?
Извинете за офтопика ама морав.

:pos::pos::pos::pos:

За твоја информација,ми помогна и го решив проблемот,а ако мислиш дека сме смешни,тогаш незнам што да ти кажам... се смееш на нечиј проблем....јак си нема што;)
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 14:12 ---

Неписмени ??? тоа сакаш да кажеш дека сме ? еве признавам не се разбирам многу многу во комјутери... да те прашам јас нешто тебе од медицина,да видам колку ќе знаеш,па да ти се „смеам“ јас тебе

Ќе знае бе како нема да знае, ќе знае дека грбот е позади а стомакот напред :pos:

Ќе знае бе како нема да знае, ќе знае дека грбот е позади а стомакот напред :pos:
сигурен си ? да не биде да праша нешто што абер нема од што му е ? па да се смееме и ние малце....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom