Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Да не знае некој кога репрезентацијата на Мкд ќе игра во БТ?![]()
Кај ќе игра во Битола,салата ќе ви се руши уште малку.
Мислев на салата Борис Трајковски xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не знае некој кога репрезентацијата на Мкд ќе игра во БТ?![]()
Кај ќе игра во Битола,салата ќе ви се руши уште малку.
Мислев на салата Борис Трајковски xD
Видете ја темана за Виндоус 7, последната и претпоследната страна, двајца прилично компјутерски неписмени пробуваа да си помогнат на себе![]()
ај „гаџети“ ќе најдам чим така викаш...туку во право си пиратска верзија е али кажи ми дали има софвер програм било што со што ќе можам да си ставам слика на позадина
Да да има. Јас го имав истиот проблем. Го однесов на мајстор компјуерот и ми го среди.
Лесна работа е тоа немај гајле.
Запази го муабетов на векот :
Па следи одговор:
Му вика лесна работа е,ја мојот го однесов на мајстор...немај гајле
![]()
Работата беше да не заебам нешто, зашто не се разбирам многу -.-
Иначе го среди за помалце од 20 сек.
Еј, абе што мислите кој му ги крши коливе на вашиот градоначалник?
Од топилница ли?
Жена му,почна многу млади пичиња да ебава одкога стана градоначалник![]()
20*200 koef =4000Уште неможам да се изнасмејам на смајливо и глупостите што ги трескаше во темата.....а уствари уплатил 2000ден,и фатил 1500ден.....битно само 500ден бил у минус.![]()
![]()
Според мене најдобар филм за 2011 година.Не знам како и зошто ама после филмов седнав да учам.
Оценка 10/10
За твоја информација,ми помогна и го решив проблемот,а ако мислиш дека сме смешни,тогаш незнам што да ти кажам... се смееш на нечиј проблем....јак си нема штоЗапази го муабетов на векот :
Па следи одговор:
Му вика лесна работа е,ја мојот го однесов на мајстор...немај гајле
![]()
Неписмени ??? тоа сакаш да кажеш дека сме ? еве признавам не се разбирам многу многу во комјутери... да те прашам јас нешто тебе од медицина,да видам колку ќе знаеш,па да ти се „смеам“ јас тебеВидете ја темана за Виндоус 7, последната и претпоследната страна, двајца прилично компјутерски неписмени пробуваа да си помогнат на себе![]()
Море ут ој легни си.
И ти се најде за нај компетентен да кажеш како да се реши проблемот поред толку стручњаци?
Извинете за офтопика ама морав.
За твоја информација,ми помогна и го решив проблемот,а ако мислиш дека сме смешни,тогаш незнам што да ти кажам... се смееш на нечиј проблем....јак си нема што
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 14:12 ---
Неписмени ??? тоа сакаш да кажеш дека сме ? еве признавам не се разбирам многу многу во комјутери... да те прашам јас нешто тебе од медицина,да видам колку ќе знаеш,па да ти се „смеам“ јас тебе
сигурен си ? да не биде да праша нешто што абер нема од што му е ? па да се смееме и ние малце....Ќе знае бе како нема да знае, ќе знае дека грбот е позади а стомакот напред![]()
Е да бе уште еднаш ако го препрашаја ќе испаднеше дека за во Black Temple мислел.Мислев на салата Борис Трајковски xD