Дали е во ред ако татко ми ме види гол, а и јас него?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ne, denes denov pogoden za temive, uste vo januari dobivame konkurencija za tema na godinata. Prvo se javi toj deckoto so the fish molester, sega ovoj sto mu smetalo koga mu vlagaat u WC. More of this, please.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Ne, denes denov pogoden za temive, uste vo januari dobivame konkurencija za tema na godinata. Prvo se javi toj deckoto so the fish molester, sega ovoj sto mu smetalo koga mu vlagaat u WC. More of this, please.
А дали можеби сакате сигурни пари? :icon_lol: на тој му нема конкуренција веќе

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Опа нудистичка фамилија. Да, во ред е да се гледате голи. Поготово кога ќе се тушираш и да ти го истрие грбот, а ти за возврат кога ќе се измоча да му го истресиш, потполно е во ред (да си помагате ми е зборот). Во ред е да си се плескате по газината како знак на радост кога гледате фудбал и вашиот тим води, во ред е да се гушкате потполно голи како знак на почит , абе во ред е се- дуалноста на интимата е во ред шо да ти речам. Во ред е, и редно е порничи да гледате заедно ито од оние со грци.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
НЕ. СВЕСЕН СИ ДЕКА СО ОВА ДЕЛИШ СО НУЛА? СЕКОЈ МОМЕНТ СВЕТОТ МОЖЕ ДА БИДЕ УНИШТЕН. МОМЕНТАЛНО ТРЕБА ДА ИЗГРАДИШ ВРЕМЕНСКА МАШИНА, ДА СЕ ВРАТИШ ВО ВРЕМЕТО КОГА СЕ ДЕСИЛЕ ОВИЕ ЃАВОЛСКИ РАБОТИ И ДА ГИ СПРЕЧИШ!!!!

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.128
Поени од реакции
3.993
Јас имам едно подобро прашање: наместо ти татко ти, дали е во ред јас да ја видам мајка ти гола?

S

Sagan

Гостин
Темава не ми се гледа како за во чда.
Мене никогаш не ми било проблем да бидам гол под туш заедно со една или повеќе машки хетеросексуални индивидуи или да се пресоблечам угол гол пред цимер. Сѐ додека нема сексуална конотација, сѐ е во рамките на допстливото.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.550

Уште да имаше дедо во приказнава и ќе испаднеше инсепшн - дипррр енд дипрррр

Ок е се додека не почнат да се разменуваат чудни погледи и реченици....ohhh fuck it...is weird

Член од
27 април 2011
Мислења
2.310
Поени од реакции
3.066
Значи имам испиено премногу и пак мислам дека не е во ред да се гледате голи......постручен совет од ваков пијан човек нигде нема да најдеш.

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.486

Уште да имаше дедо во приказнава и ќе испаднеше инсепшн - дипррр енд дипрррр

Ок е се додека не почнат да се разменуваат чудни погледи и реченици....ohhh fuck it...is weird
Ова со и дедо му ме потсети на скечов:

Хех темава е - no comment.

Kajgana Shop

На врв Bottom