Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Искрено, пуштена утакмица едвај ја победивме. Ама како и да е - честито, коа Данска славеше што влезе со местена со Шведска, зашто да не славиме и ние за 5то место борба со местена!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
неПобеда со Словенија ни носи и директен пласман на следното светско![]()
Абе да не се лажеме најблиски на Македонците се... Македонците, а ние само може да ги почитуваме Србите за ваквиот гест но тоа не ги амнестира сите нивни националистички испади, сепак имаат уште многу да учат а за тоа сме ние Македонците тука - учители од памтивек.И после ќе серат за Србите, јес да има одредени испади, ама генерално најблиски сме со нив, не ме занима како другите на форумов се осеќаат, и зошто....за мене србите од секогаш биле нај фер спрема нас, испади на поединици/мали групи не ме занимаат.
Идеме на олимпијада!!![]()
И после ќе серат за Србите, јес да има одредени испади, ама генерално најблиски сме со нив, не ме занима како другите на форумов се осеќаат, и зошто....за мене србите од секогаш биле нај фер спрема нас, испади на поединици/мали групи не ме занимаат.
Идеме на олимпијада!!![]()
Па и треба
Не е,со ваков состав,и ваква игра 5 место О.И. квалификации се скромна утеха,реално.