Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Фаќај такси друже или нека те однеси некој(ќе се оддолжиш на некоја свадба:D) , барем поефтино ќе ти е на тебе, отколку на тие од другите подалечни градови.

Аутостоп мајсторе, ќе се најде некој да те фрли до Скопје. Ни под разно да ти пропадне картава!

Такси ќе викам јбг, гледав да заштедам 1200/1300 денари али тоа е тоа.. и сам тргам тоа ми е малце глупо сепак одам ајде.

Среќно и да победиме!

le.jpg
Знаев дека е партиски.:icon_lol:

И пази у што такси влагаш у 2 сабајле.Од таксист се очекувај.

Такси ќе викам јбг, гледав да заштедам 1200/1300 денари али тоа е тоа.. и сам тргам тоа ми е малце глупо сепак одам ајде.

Среќно и да победиме!

Сигурно дека нема да си сам.
Ако двајца тетовчани тргнаа аутостоп до Литванија, па си најдоја друштво па не за тебе коа ќе бидеш со 1000 души у воз.
Туку немаш никој да те фрли до Скопје бе, другар, роднина, било кој?

Ако може некој да ја слика ситуацијата од железничка и да ја постира да видиме колкава гунгула ќе се направи? :D
Е па оди сликај. И дај со ова аватариве доста со транвестити. Стави нешто посекси :D

Е па оди сликај. И дај со ова аватариве доста со транвестити. Стави нешто посекси :D

Апаратов не ми дофаќа до Скопје иначе ќе сликав :D
Де бе Јовица Михајловски трансвестит ли е? :pos:

Апаратов не ми дофаќа до Скопје иначе ќе сликав :D
Де бе Јовица Михајловски трансвестит ли е? :pos:
Види сега вака....не бива мажи како жени облечени да ставаш. Не бива! Еден член овде - Џони па стално некој јаки става си помислувам дека е жена секогаш. :pos: А за тебе па помислувам дека си машко транвестит. Нема смисла ова :LOL:

Поради темава си останав неспиена! :icon_lol:
Ја насмеан до уши , ала да ви е на сите од прва до последна страна се прочитав .
Ако успеам да издржам до 4 ќе стаам слика од железничка , од тераса глеам се :):)

Ја насмеан до уши , ала да ви е на сите од прва до последна страна се прочитав .
Ако успеам да издржам до 4 ќе стаам слика од железничка , од тераса глеам се :):)
Потруди се. Јоој баш ме интересира што атмосфера ќе има, абе подобро видео нека направи некој за на јутјуб. :pos:
П.С ќе видиш манекенки во 4 сатот на штикла качени. :vozbud:

Ако не ставиш тешко тебе. Сега рачунај од прилика знам кај живееш па.... :D
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 02:54 ---
Потруди се. Јоој баш ме интересира што атмосфера ќе има, абе подобро видео нека направи некој за на јутјуб. :pos:
Ми го украде зборот

Прав Македонец, на тераса.
Браос.:D

Ел Нињо растури со коментарите :pos:

Патем, Леандра само така може да добие карта :icon_lol: Јас глуп, не стојам добро со колешками од УМС, можда и со авион ќе идевме :)

Среќен пат дечки и девојки, со победа назад :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom