- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.986
- Поени од реакции
- 16.425
Фаќај такси друже или нека те однеси некој(ќе се оддолжиш на некоја свадба
) , барем поефтино ќе ти е на тебе, отколку на тие од другите подалечни градови.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Такси ќе викам јбг, гледав да заштедам 1200/1300 денари али тоа е тоа.. и сам тргам тоа ми е малце глупо сепак одам ајде.Аутостоп мајсторе, ќе се најде некој да те фрли до Скопје. Ни под разно да ти пропадне картава!
Знаев дека е партиски.
Сигурно дека нема да си сам.Такси ќе викам јбг, гледав да заштедам 1200/1300 денари али тоа е тоа.. и сам тргам тоа ми е малце глупо сепак одам ајде.
Среќно и да победиме!
Е па оди сликај. И дај со ова аватариве доста со транвестити. Стави нешто посексиАко може некој да ја слика ситуацијата од железничка и да ја постира да видиме колкава гунгула ќе се направи?![]()
Апаратов не ми дофаќа до Скопје иначе ќе сликавЕ па оди сликај. И дај со ова аватариве доста со транвестити. Стави нешто посекси![]()
Види сега вака....не бива мажи како жени облечени да ставаш. Не бива! Еден член овде - Џони па стално некој јаки става си помислувам дека е жена секогаш.Апаратов не ми дофаќа до Скопје иначе ќе сликав
Де бе Јовица Михајловски трансвестит ли е?![]()
Ја насмеан до уши , ала да ви е на сите од прва до последна страна се прочитав .Поради темава си останав неспиена!![]()
Потруди се. Јоој баш ме интересира што атмосфера ќе има, абе подобро видео нека направи некој за на јутјуб.Ја насмеан до уши , ала да ви е на сите од прва до последна страна се прочитав .
Ако успеам да издржам до 4 ќе стаам слика од железничка , од тераса глеам се![]()
Ако не ставиш тешко тебе. Сега рачунај од прилика знам кај живееш па....Ја насмеан до уши , ала да ви е на сите од прва до последна страна се прочитав .
Ако успеам да издржам до 4 ќе стаам слика од железничка , од тераса глеам се![]()
Ми го украде зборотПотруди се. Јоој баш ме интересира што атмосфера ќе има, абе подобро видео нека направи некој за на јутјуб.![]()
Прав Македонец, на тераса.Ја насмеан до уши , ала да ви е на сите од прва до последна страна се прочитав .