Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.368
Фаќај такси друже или нека те однеси некој(ќе се оддолжиш на некоја свадба:D) , барем поефтино ќе ти е на тебе, отколку на тие од другите подалечни градови.

М

Мартин`

Гостин
Аутостоп мајсторе, ќе се најде некој да те фрли до Скопје. Ни под разно да ти пропадне картава!
Такси ќе викам јбг, гледав да заштедам 1200/1300 денари али тоа е тоа.. и сам тргам тоа ми е малце глупо сепак одам ајде.

Среќно и да победиме!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
И пази у што такси влагаш у 2 сабајле.Од таксист се очекувај.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Такси ќе викам јбг, гледав да заштедам 1200/1300 денари али тоа е тоа.. и сам тргам тоа ми е малце глупо сепак одам ајде.

Среќно и да победиме!
Сигурно дека нема да си сам.
Ако двајца тетовчани тргнаа аутостоп до Литванија, па си најдоја друштво па не за тебе коа ќе бидеш со 1000 души у воз.
Туку немаш никој да те фрли до Скопје бе, другар, роднина, било кој?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.783
Поени од реакции
12.115
Ако може некој да ја слика ситуацијата од железничка и да ја постира да видиме колкава гунгула ќе се направи? :D
Е па оди сликај. И дај со ова аватариве доста со транвестити. Стави нешто посекси :D

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Е па оди сликај. И дај со ова аватариве доста со транвестити. Стави нешто посекси :D
Апаратов не ми дофаќа до Скопје иначе ќе сликав :D
Де бе Јовица Михајловски трансвестит ли е? :pos:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.783
Поени од реакции
12.115
Апаратов не ми дофаќа до Скопје иначе ќе сликав :D
Де бе Јовица Михајловски трансвестит ли е? :pos:
Види сега вака....не бива мажи како жени облечени да ставаш. Не бива! Еден член овде - Џони па стално некој јаки става си помислувам дека е жена секогаш. :pos: А за тебе па помислувам дека си машко транвестит. Нема смисла ова :LOL:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Поради темава си останав неспиена! :icon_lol:
Ја насмеан до уши , ала да ви е на сите од прва до последна страна се прочитав .
Ако успеам да издржам до 4 ќе стаам слика од железничка , од тераса глеам се :):)

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Ја насмеан до уши , ала да ви е на сите од прва до последна страна се прочитав .
Ако успеам да издржам до 4 ќе стаам слика од железничка , од тераса глеам се :):)
Потруди се. Јоој баш ме интересира што атмосфера ќе има, абе подобро видео нека направи некој за на јутјуб. :pos:
П.С ќе видиш манекенки во 4 сатот на штикла качени. :vozbud:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.783
Поени од реакции
12.115
Ако не ставиш тешко тебе. Сега рачунај од прилика знам кај живееш па.... :D
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 02:54 ---
Потруди се. Јоој баш ме интересира што атмосфера ќе има, абе подобро видео нека направи некој за на јутјуб. :pos:
Ми го украде зборот

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.368
Прав Македонец, на тераса.
Браос.:D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Ел Нињо растури со коментарите :pos:

Патем, Леандра само така може да добие карта :icon_lol: Јас глуп, не стојам добро со колешками од УМС, можда и со авион ќе идевме :)

Среќен пат дечки и девојки, со победа назад :)

Kajgana Shop

На врв Bottom