- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.979
- Поени од реакции
- 16.368
Фаќај такси друже или нека те однеси некој(ќе се оддолжиш на некоја свадба) , барем поефтино ќе ти е на тебе, отколку на тие од другите подалечни градови.
Такси ќе викам јбг, гледав да заштедам 1200/1300 денари али тоа е тоа.. и сам тргам тоа ми е малце глупо сепак одам ајде.Аутостоп мајсторе, ќе се најде некој да те фрли до Скопје. Ни под разно да ти пропадне картава!
Знаев дека е партиски.
Сигурно дека нема да си сам.Такси ќе викам јбг, гледав да заштедам 1200/1300 денари али тоа е тоа.. и сам тргам тоа ми е малце глупо сепак одам ајде.
Среќно и да победиме!
Е па оди сликај. И дај со ова аватариве доста со транвестити. Стави нешто посексиАко може некој да ја слика ситуацијата од железничка и да ја постира да видиме колкава гунгула ќе се направи?
Апаратов не ми дофаќа до Скопје иначе ќе сликавЕ па оди сликај. И дај со ова аватариве доста со транвестити. Стави нешто посекси
Види сега вака....не бива мажи како жени облечени да ставаш. Не бива! Еден член овде - Џони па стално некој јаки става си помислувам дека е жена секогаш. А за тебе па помислувам дека си машко транвестит. Нема смисла оваАпаратов не ми дофаќа до Скопје иначе ќе сликав
Де бе Јовица Михајловски трансвестит ли е?
Ја насмеан до уши , ала да ви е на сите од прва до последна страна се прочитав .Поради темава си останав неспиена!
Потруди се. Јоој баш ме интересира што атмосфера ќе има, абе подобро видео нека направи некој за на јутјуб.Ја насмеан до уши , ала да ви е на сите од прва до последна страна се прочитав .
Ако успеам да издржам до 4 ќе стаам слика од железничка , од тераса глеам се
Ако не ставиш тешко тебе. Сега рачунај од прилика знам кај живееш па....Ја насмеан до уши , ала да ви е на сите од прва до последна страна се прочитав .
Ми го украде зборотПотруди се. Јоој баш ме интересира што атмосфера ќе има, абе подобро видео нека направи некој за на јутјуб.
Прав Македонец, на тераса.Ја насмеан до уши , ала да ви е на сите од прва до последна страна се прочитав .