Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
A ако добиеш и оче влада тебе поштеног,ќе заебеш една карта..а такви ќе се пријават уште 200 радознали и наместо 1000 нема ни 500 души да отидат..пу да му ебам што сеирџии сме.
Де не се нервирај ќе му ја даде на некој што ќе се пријави на форумов и готово. Очите му ги извадовте. Ти спреми си го магарето од Куманово во 2 имаш доста за јавање :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.717
Поени од реакции
11.975
Во право си... Од 100луѓе што беа извлечени за во Литванија 99 беа наместени само јас не бев за да ве убедувам овде на форумов... :tapp:
А од кај да знајме дека не си политички поврзан? :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се пријавив па се надевам немам кодоши у пријатели на Фејсбук па да ме тргнат од изборот. :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Де не се нервирај ќе му ја даде на некој што ќе се пријави на форумов и готово. Очите му ги извадовте. Ти спреми си го магарето од Куманово во 2 имаш доста за јавање :D
Па неможе да се даде,пошто со име и презиме и број на пасош се важи.. а магарето сега ќе го спремам ,само самарот да му го ставам :P

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ќе пуштат два вагона и сардина парти до Београд. Кој може да ве врати од бесплатен воз идете слободно :)

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
hm.....ne e lsoo da se prosetame......ama deka ke stigneme na mecot tesko............vozot pristignuva vo 1527.............a znaete li kolku e daleku arenata vo Nov Belgrad? jas mislam tesko ke se stigne navreme

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
hm.....ne e lsoo da se prosetame......ama deka ke stigneme na mecot tesko............vozot pristignuva vo 1527.............a znaete li kolku e daleku arenata vo Nov Belgrad? jas mislam tesko ke se stigne navreme
Не верувам дека ќе застанува на станици туку ќе биде ко демек чартер воз. Скопје-Белград. Можда порано ќе стигне.

M

Mario Gómez

Гостин
Mногу е без веза шо аплицирале и од помаливе градови од внатрешноста и голем дел и ако добијат нема да можат да дојдат до Скопје во 5 сабајле. :D Ja секако ќе се нацртам на железничка во 5 сатот, и онака не сум далеку.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Mногу е без веза шо аплицирале и од помаливе градови од внатрешноста и голем дел и ако добијат нема да можат да дојдат до Скопје во 5 сабајле. :D Ja секако ќе се нацртам на железничка во 5 сатот, и онака не сум далеку.
Имаш добра идеја. 1000 луѓе да проверат? Тешко малце. Ќе може да се бутнеш у гужва таму.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Благодарам до сајтот а воедно ова е и прв пат да не ми јави грешка дека името или презимето ми е премногу долго. :D

Иначе шо знам, еден што ќе пише на темава гарант ќе добие. :D

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Сакав да аплицирам ама кога видов дека од 5 тргнува возот од Скопје,се откажав,неможам никако да стигнам

Kajgana Shop

На врв Bottom