Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Пак ќе заврши ова наместено како она што беше за Литванија туку ајде ќе си ја пробаме среќата. Инаку вечер во 23:00 на МТВ1 извлекување ..
владата го плаќала превозот а Макстил бил спонзор на картите :coffee:
Незнам за другите дали им било наместено за во Литванија, ама јас нема што да лажам на форумов и да викам дека е наместено кога си пратив само еден мејл и за некое чудо 8ми ме извлекоа... И јас мислев на почеток дека е се намештаљка, ама за моја среќа ме разубедија, така да почекај и ти до вечер и пробај си ја среќата! ;)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Незнам за другите дали им било наместено за во Литванија, ама јас нема што да лажам на форумов и да викам дека е наместено кога си пратив само еден мејл и за некое чудо 8ми ме извлекоа... И јас мислев на почеток дека е се намештаљка, ама за моја среќа ме разубедија, така да почекај и ти до вечер и пробај си ја среќата! ;)
Oд тие 1000 билети 900 се наместени, а 100 не се, за да можат тие 100 души као тебе да веруваат дека не е наместено и да убедуваат други дека не е наместено и така да се шири таа информација дека не е наместено :icon_lol:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
А кога тргнуваат тие возови? Знае некој време на тргнување.. оти на оваа страната само инфо за „наградната игра “ има..
Во 6 сабајле. Информациите се од Facebook и Twitter.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Oд тие 1000 билети 900 се наместени, а 100 не се, за да можат тие 100 души као тебе да веруваат дека не е наместено и да убедуваат други дека не е наместено и така да се шири таа информација дека не е наместено :icon_lol:
Во право си... Од 100луѓе што беа извлечени за во Литванија 99 беа наместени само јас не бев за да ве убедувам овде на форумов... :tapp:

М

Мартин`

Гостин
Дај боже да е така мада чисто сумњам :unsure:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
А кога тргнуваат тие возови? Знае некој време на тргнување.. оти на оваа страната само инфо за „наградната игра “ има..
Тргнувањето е од пред Железничката станица во Скопје во 5 часот сабајле, а враќање од Белград во 22:30 часот.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Во право си... Од 100луѓе што беа извлечени за во Литванија 99 беа наместени само јас не бев за да ве убедувам овде на форумов... :tapp:
Еден мој пријател 100% ќе земе 10 карти, немора да го прашувам, знам однапред :icon_lol:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Aплицирав само да видам дали "хоче влада поштенок човека" , ако добијам ќе знам дека не е наместено и ќе ја сакам владата, што секако е и од твој интерес цитро бој.
A ако добиеш и оче влада тебе поштеног,ќе заебеш една карта..а такви ќе се пријават уште 200 радознали и наместо 1000 нема ни 500 души да отидат..пу да му ебам што сеирџии сме.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Бесплатен воз важи за сите, или за тие што добиле карти?

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Се пуштам на фб и сите на чет ми пишуваат "се пријави за карта??"

M

Mario Gómez

Гостин
A ако добиеш и оче влада тебе поштеног,ќе заебеш една карта..а такви ќе се пријават уште 200 радознали и наместо 1000 нема ни 500 души да отидат..пу да му ебам што сеирџии сме.
Aбе мислев дека утредента ќе сме се враќале, вака ќе одам секако. Ќе учам у воз и на полувреме у салата.

Kajgana Shop

На врв Bottom