Znam no sepak Spanija i Hrvatska imaat po 4 boda i nivniot megjuseben duel ke odluci koj e prv .Ungarija ne moze da ja zagrozi Hrvatska a ni Spanija
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 14:11 ---
Jas mislam deka Spanija ke bide prva , e sega prasanje e dali Srbija saka da igra so Spanija vo polufinale ili so Hrvatska
1
CRO 4
2
ESP 3
3
HUN 3
4
SLO 2
5
ISL 0
6
FRA 0
зезнато ќе е
прво словенциве не треба да тепаат ниедна со франција , унгарија и шпанија (што е доста веројатно но сепак да не заборавиме што се деси вчера, полска од -11 до нерешено, ние од +6 до изгубена
)
ако хрватска тепа денеска последно коло во ист термина со нас игра со унгарија која ако тепа двете до тогаш (словенија и исланд) ќе сака да ја победи и хрватска за прво место во група = нема редење до последна свирка
франција мора да ја победи словенија иако после 0 бодови во групата чисто сумљам дека ќе се залагаат а и имаат олимпијада за играње гарантирана во лето
нашава група ќе е каша попара и се ќе зависи само од нас и пољаците на кои МОРА да тепаме утре, ако изгубиме никакви математики не не вадат ниту за тоа последно место OQ на еден од турнирите во данска , шпанија или шведска
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 14:34 ---
Е, убаво рече. Не се замарајте бе луѓе со ЛОИ толку, имаме време и за тоа, не се овие последните. Дај Боже да идеме ние само нанапред, има и други за 4 години. Ќе го видат Рио нашите
ама тогаш не верувма дека ќе го имаме алушевски , или можеби не