Немора да се лутиш, целта на темата не е да ја исмејуваат твојата личност, се работи за пост кој е смешен, сите биле или ќе бидат дел од темава, сите имаме гафови. Погледни ги темите за ракомет и ти сама ќе се смеешPa ako sakam ke pisuvam dolgo,ako sakam ke pisuvam kratko
Опааааа, видиш, ако се сака се се може No hard feelings please...Pa ako sakam ke pisuvam dolgo,ako sakam ke pisuvam kratko
Почнувајќи од твојоткога ќе оладиме, ќе се прснеме од смеа на постовине за македонија-данска.
Звонко Шундовски.
10% неталентиран.
20% никаква работа.
70% неспособност.
Оставка - 100% потребна.
којзнае колку глупости има истраскано во нервоза на темана...Почнувајќи од твојот
Ивонааааааа не го гази кабелот
Леле Ариље метал, ако тепаме идам кај вас и купувам 3 кила завртки, пичка ви мајчина!
Ваљда стварно водиме 5 разлика!
Иначе го качиле Сарма над зграда,да ја држи антената.Сеа ќе биде океј преносот.
Се вртат муабети дека сакал да го коментира и запросувањето на вестите ама го одбиле пошто бил повозбуден од невестата.
ќе се отруам со ц витамин
Пак плукајте по него.
Лазаров сакам дете од тебе
аааааааааааааа
Второ. Кој ќе јаде гомна за ракометариве да го ебат три магариња.
Ама ова вистина е. Во право сикојзнае колку глупости има истраскано во нервоза на темана...
Ти го разбираш форумот....како бесконечна анкета,во која се бара краток одговор.Pa ako sakam ke pisuvam dolgo,ako sakam ke pisuvam kratko
neТи го разбираш форумот....како бесконечна анкета,во која се бара краток одговор.
п.с ако го реплицираш овој пост одговори си кратко со "da".
Најгрозна случка?
Играме на свадба кај еден колега. Заедно со еден постар другар, ај што постар па и одамна женет. Му се вртам и му викам:
- Добра риба е ова сваќава у фустанчево а?
А он ми се врти и ми вика:
- Кути бе п.... ти материна, керка ми е!
:kesa:
E добро де кажа,како сакаш така,а ако сакаш и воопшто не пишувај.Kako sakam ke pisuvam
Пишуј како сакаш бе, не ги слушај, кој ги шишаKako sakam ke pisuvam
ТочноKako sakam ke pisuvam
Не да сум се смеел,се прертев од столчеМалку ѕидарски речник... пудра нафрлана со мистрија, замазнаета со пердашка и на крај со еж помината