Македонија - Данска [21.01.2012 - 18:15 ч.]

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Спикерот у сала дури и браќа не нарече и на македонски се обрати. Ма ич не ми е гајле,само сакам да ги згазиме Данците... Ете го јунакот, уууу ме пука адреналин

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Форумов е спор како желка не се движи ништоооо :mad:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Имам некое чувство (од што иам заборавив дали е чувство или чуство :pos:), дека ќе ги плеснеме Данциве...

Кога идев у Данска, и ќе им кажев дека сум од Македонија, ми правеа bad :ZvonkoSundovski: face дека знаат кај е, или прашуваа „Ох, тоа Македонија е салата нели !?“ (ping. Џену).

Леле ако ги тепаме, лелелелеле, летово ќе идам и ќе им шетам со дрес од Македонија низ цел Копенхаген... ќе видите што е салата, мамето ваше северноевропско... :sneaky:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
:pos: :pos:
Има некој пуштено на Јутјуб?

Се обраќа спикерот на нашите навивачи и вика „јас ќе го кажам името на играчот, а вие презимето“. И почнува Кирил Лазаров, Филип Миркуловски, Борко Ристовски. После им се обраќа на данските навивачи...with number 9 Larsssss и нашите УУУУУУУ, па пак спикерот one more time Larsss, нашиве пак УУУУУ, на крајот се откажа и вика thank you :pos: Се згазив од смеење.

B

Borg_Drone

Гостин
Само се надевам дека нашиве поработеле на додавањето, зошто ако не поработиле ќе резултира со многу украдени топки од страна на Данците.И „Мијаги“ (Алушовски) се надевам дека нема да има толку промашувања како што имаше на последниов натпревар, заедно со Кире алијас „Ме мрзи да играм“.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.301
Поени од реакции
3.675
тоа е тоа , почнува ...

Со среќа на нашите и држете среќа сите :D

ЗА КОГО ?!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
СПРЕМНО Е ДА ЗАПОЧНЕ УШТЕ ЕДНА ЛУДА ПРЕТСТАВА ! ! !

Мојсо ќе ја реши денес !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom