Најгрозната случка што ви се има случено до сега !?

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Хахахаха AceMaus. Мене таква ми беше раката :pos:

Знам друже сум видел и лакти и колена рамо исто може(пу пу пу скраја да е)...а кажи ми сеа немаш гајле?
Зажто мене ме плаши ова има поминато 1месец скоро ама не го превиткувам до крај зглобот!!! може треба да пројде време да ојача зглобната капсула или нз??????

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не, неам за ништо гајле. После 2 и пол месеца бев 100% фит. Почекај уште 1 месец и пиј си калциум секој ден (=

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
фала...и нешто терапии му праам под препорака на клубскиот доктор...хидро терапија ја вика он...со топла вода али ок фала сепак

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Кога играв кошарка во 7. одделение ми се измести чашката од коленото и се приклешти лигаментот во зглобот... уф гадна слика и уште погадна неподнослива болка...

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Абе затоа ја не вежбам на физичко, партал ќе се напраам. :)

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
На братучед ми му купија нов брзинец! Уау!
Јас, копиљ 6то одд, успеав да го натерам да ми даде крукче околу маало! Се качува типкава на брзинецот, а на BMX навикната пустата, и трга бвно, полека, несигурно! Но, тогаш се исповозбудува, ареналинот надоаѓа, самодовербата се враќа и летнувам низ улицата! Заслепена од брзината, способноста и моќта на брзинецот јурам низ улицата, свртувам на кривината на која имаше паркирано зелено комбе! И...? Се удрив во комбето, нормано! А се праев јака цура пред осмооделенците!
Точакот, бренд њу, заврши врз комбето, комбето помина со полесни повреди, т.е скршени фарови, а јас заврчив на шиење!
Ја сјебав устата да си ибам векот! Внатрешниот дел на долната усна ми беше распаран, ринкав два три метра на удолница! Се измеша крвта со песокот, па кога се направи една хомогена смеса мф мф! Дланките партли, бициклистичките искинатаи стомачето рани, улицата крвава, јас онесвестена! Ме однесоа на раце збрана, ме зашија, ми залечија тоа раните длабоки, крвави со јод, ми ги сменија бициклистичките!
Уште имам мала лузна на внатрешниот дел од усната!
Многу пропатив и секако пак му се вратив на добриот стар BMX со контра:pipi:На брзинец не ми текна уште долго после тоа!

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
На братучед ми му купија нов брзинец! Уау!
Јас, копиљ 6то одд, успеав да го натерам да ми даде крукче околу маало! Се качува типкава на брзинецот, а на BMX навикната пустата, и трга бвно, полека, несигурно! Но, тогаш се исповозбудува, ареналинот надоаѓа, самодовербата се враќа и летнувам низ улицата! Заслепена од брзината, способноста и моќта на брзинецот јурам низ улицата, свртувам на кривината на која имаше паркирано зелено комбе! И...? Се удрив во комбето, нормано! А се праев јака цура пред осмооделенците!
Точакот, бренд њу, заврши врз комбето, комбето помина со полесни повреди, т.е скршени фарови, а јас заврчив на шиење!
Ја сјебав устата да си ибам векот! Внатрешниот дел на долната усна ми беше распаран, ринкав два три метра на удолница! Се измеша крвта со песокот, па кога се направи една хомогена смеса мф мф! Дланките партли, бициклистичките искинатаи стомачето рани, улицата крвава, јас онесвестена! Ме однесоа на раце збрана, ме зашија, ми залечија тоа раните длабоки, крвави со јод, ми ги сменија бициклистичките!
Уште имам мала лузна на внатрешниот дел од усната!
Многу пропатив и секако пак му се вратив на добриот стар BMX со контра:pipi:На брзинец не ми текна уште долго после тоа!
леле остај ова паѓајњава од точак ми се смрт...кути фала му на бога не сум паднал одамна...ама се сеќавам ко мал ке паднам колената кора ми фатиле од крв што течела...другиот ден пак падни и пак на истото место..ццц...боли ненормално...кути да не се секавам сеа се ежам

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
најгадна ситуација што ми се има случено е кога на некои мои 15-16 години се фатив со еден дечко и се онака супер беше цела вечер( многу бев затрескана во него) , се додека онака пијани двајцата како што се љубевме по 5 минути и двајцата ги свртевме главите и се скинавме од повраќање( што од возбуда , што од преголема доза на алкохол, ама повеќе од ова второво). По тоа ми беше страв и срам со денови во очи да го гледам и да ме гледа- живи бруки бевме , покатастрофален дејт ниту сум имала ниту ќе имам:pos2::pos2:

^182^

The New Girl
Член од
12 јануари 2008
Мислења
77
Поени од реакции
25
Како помала паднав гадно и нозите цел ден не ги осекав и не ги мрдев. Бев буквално како инвалид... :nesvest:

Член од
29 август 2008
Мислења
255
Поени од реакции
23
Најгрозна случка?

Играме на свадба кај еден колега. Заедно со еден постар другар, ај што постар па и одамна женет. Му се вртам и му викам:
- Добра риба е ова сваќава у фустанчево а?
А он ми се врти и ми вика:
- Кути бе п.... ти материна, керка ми е!
:kesa:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
200
Поени од реакции
20
Најгрознзната случка ми беше кога ми се измести чашката на коленото и ми дојде на другата страна......после тоа гипс цел месец, болници, терапија........Најгрозното нешто до сега што ми се случило..

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Кога играв фудбал и кога паднав и кочев со колената неколку метра,и кога раката ја скршив и дланката ми висеше само на вените и кожата :nesvest:

Член од
11 септември 2008
Мислења
261
Поени од реакции
20
Еднаш со другарка ми гледавме филм кај мене дома и јадевме чипс,и она го изела чипсот и пепељарата со пикавци ја истурила во натре во кесата,и јас мислев дека има уште чипс и лапнав цела рака со пикавци.....:uvo::uvo::uvo: :tapp::kesa:

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
имав пирс под долната усна и бевме на воен базен,скокавме у тоа плиткото игравме како први така други и заринав со муцката на дно и коа излегов ми фалеше парче под устата:toe:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Има повеке случки ама ке кажам само некои..
1.игравме фудбал во маало и трчајки едно ме сопна позади он врз мене и баш на малиот прст на раката.. се отцепи кожата ме печеше ненормално ного и крв ми течеше многу.

2.со другар ми се вракавме од фудбал и на вракање гледаме неонки и викаме ај да ги сокршиме. И фрли ја нагоре со камен по неа и се крши. После најдовме шишиња од пиво.Фрли шишето и со камен скрши го. И така зимам скршено шише на пола да го докрајчам и кога земав залет да го фрлам шо е можно повисоко сум се расекол кај левото колено а не забележив. И другар ми вика абе крв ти тече и се избришувам и гледам длабока рана а не ме болеше.:nesum::nesum: дома реков сум паднал на камења и од тоа ми е и на болница чистњете,преврски....и ден денес имам белег и тоа убав белег на левото колено.

3 случка е кога бев качен на една цреша,а под црешата има ограда ама шилеста. јас без маица бев .. летно време... и некако ми се свитка ногата и се подлизнав и паднав.. срека шо не паднав директно на оградата туку покрај неа само се изгребав и имав голема црта на грбот,но не ми остана белег.

4 случка .. на базент само што влегувам и почнавме да се гониме низ базент.. се подлизнувам пагам и 2 колена цели крв.. дупкички и на двете колена... до ден денес имам лузни...

а најгадно ми беше помал се шетав бос летно време и го заринкав прстот во асфалт..поболно и погрозно од тоа немаааа:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom