A
apidrone
Гостин
GGMU е кратенка од Glory Glory Man United, химната на клубот. Која е вашата химна?
Нивната химна ни кажува дека и синото е боја! Замисли?GGMU е кратенка од Glory Glory Man United, химната на клубот. Која е вашата химна?
Се гледа де, ја те дупа, ти не осечаш^^ Се гледа колку си писмен кога така ја преведе песната
Кога сме кај крстот....сабаљево се фрлаа едвај 8 души(минатите години по 40 се фрла(вме)) и пола од нив нозете си ги исркшија од мразојте а другите веднаш си излегоја како луѓеНего стварно, како ќе се изведува тоа со крстот утре у Битола?
Глеав на телевизија, у што се фрлаа? ко дупка 2 на 2 метри ми се виде мене шо не земат у леген да го фрлаатКога сме кај крстот....сабаљево се фрлаа едвај 8 души(минатите години по 40 се фрла(вме)) и пола од нив нозете си ги исркшија од мразојте а другите веднаш си излегоја како луѓе
Супер трансфер на КПР! А Манчини кога е глуп нека го игра Савиќ наместо Недум. Не ми се верува колку е бот овој Манчини виде овој Онуоха како играше лани за Сандерленд или слабо?
Глеав на телевизија, у што се фрлаа? ко дупка 2 на 2 метри ми се виде мене шо не земат у леген да го фрлаат
На Манчини не му е ова прв пат да се избрка играч од Сити без причина.. Робињо,Белами,Ајрланд,Рајт Филипс,Адебајор.. Сите тие ги избрка од тимот кога беа во добра форма..Супер трансфер на КПР! А Манчини кога е глуп нека го игра Савиќ наместо Недум. Не ми се верува колку е бот овој Манчини виде овој Онуоха како играше лани за Сандерленд или слабо?
Нормално со оглед на тоа дека заедно со чичко Ари се главните играчи во секој трансфер период.На Манчини не му е ова прв пат да се избрка играч од Сити без причина.. Робињо,Белами,Ајрланд,Рајт Филипс,Адебајор.. Сите тие ги избрка од тимот кога беа во добра форма..
Прее на кафе, некој спомна дека било драма со тој крстот. Пак на истиот му се паднало, и сеа попот бил крив. Го местел. Ќе се убијам, не е можно.GGMU, BEL20VE Абе тоа што и да се деси, секако ќе го читаш, ништо не ве спасува од тоа
Него стварно, како ќе се изведува тоа со крстот утре у Битола?
Награда 10.000 денари. Па за 10.000 не скокам бе. Од 25.000 нагоре би размислил.На ова време не скокам па Ливерпул ПЛ да освои Замрзнав само од гледање и облечен а камоли слечен и во вода
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 09:56 ---
Тоа Македонец прашај го,тој ќе скокал. Тој уствари е битолскиот Јан Торп
Ај да не велам.Веднаш би те ставил во пост кој ве изнасмеал ама не можам
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 17:08 ---
Инаку јас мислам најпаметно ќе е во Драгор да се фрла. За тоа секако ќе биде потребна огромна концентрација и тајминг па да се скокни во вистински момент.Целта би била да се фати крстот додека е во воздух па тој што ќе го фати нели ќе го следи среќа и така лесно ќе преживее кога ќе тресни долу на камењата. Е за другите........па нема да скокаат наредната година
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 17:09 ---
И ме интересира зошто Џену не скокаше односно трчаше во Вардар Со Ангела ќе беа единствените девојки. Ќе лапнеше некоја награда или слично а можи и ќе го фатеше