Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
A

apidrone

Гостин
GGMU е кратенка од Glory Glory Man United, химната на клубот. Која е вашата химна?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Него стварно, како ќе се изведува тоа со крстот утре у Битола? :)
Кога сме кај крстот....сабаљево се фрлаа едвај 8 души(минатите години по 40 се фрла(вме)) и пола од нив нозете си ги исркшија од мразојте а другите веднаш си излегоја како луѓе:D

Г

Гучи

Гостин
Кога сме кај крстот....сабаљево се фрлаа едвај 8 души(минатите години по 40 се фрла(вме)) и пола од нив нозете си ги исркшија од мразојте а другите веднаш си излегоја како луѓе:D
Глеав на телевизија, у што се фрлаа? ко дупка 2 на 2 метри ми се виде мене :D шо не земат у леген да го фрлаат :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Супер трансфер на КПР! А Манчини кога е глуп нека го игра Савиќ наместо Недум. Не ми се верува колку е бот овој Манчини :tapp: виде овој Онуоха како играше лани за Сандерленд или слабо?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Глеав на телевизија, у што се фрлаа? ко дупка 2 на 2 метри ми се виде мене :D шо не земат у леген да го фрлаат :pos:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Веднаш би те ставил во пост кој ве изнасмеал ама не можам :pos:

--- надополнето: 19 јануари 2012 во 17:08 ---
Инаку јас мислам најпаметно ќе е во Драгор да се фрла. За тоа секако ќе биде потребна огромна концентрација и тајминг па да се скокни во вистински момент.Целта би била да се фати крстот додека е во воздух па тој што ќе го фати нели ќе го следи среќа и така лесно ќе преживее кога ќе тресни долу на камењата. Е за другите........па нема да скокаат наредната година
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 17:09 ---
И ме интересира зошто Џену не скокаше односно трчаше во Вардар :P Со Ангела ќе беа единствените девојки. Ќе лапнеше некоја награда или слично а можи и ќе го фатеше :coffee:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Супер трансфер на КПР! А Манчини кога е глуп нека го игра Савиќ наместо Недум. Не ми се верува колку е бот овој Манчини :tapp: виде овој Онуоха како играше лани за Сандерленд или слабо?
На Манчини не му е ова прв пат да се избрка играч од Сити без причина.. Робињо,Белами,Ајрланд,Рајт Филипс,Адебајор.. Сите тие ги избрка од тимот кога беа во добра форма..

H

HoT IcE

Гостин
На Манчини не му е ова прв пат да се избрка играч од Сити без причина.. Робињо,Белами,Ајрланд,Рајт Филипс,Адебајор.. Сите тие ги избрка од тимот кога беа во добра форма..
Нормално со оглед на тоа дека заедно со чичко Ари се главните играчи во секој трансфер период.
Секој играч би го купиле, и пак нема да бидат задоволни, што е најтрагично Ари ќе извади максимум од некој, Манчини сеуште неуме да извади максимум од играч.
И сите што ги наброја се неверојатно добри играчи, кои секој тренер со 2 раце би ги прифатил, овој ги продава како џак брашно.
Што е најтрагично, Оноуха е навистина вреден и борбен играч.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
GGMU, BEL20VE :icon_lol: Абе тоа што и да се деси, секако ќе го читаш, ништо не ве спасува од тоа :)

Него стварно, како ќе се изведува тоа со крстот утре у Битола? :)
Прее на кафе, некој спомна дека било драма со тој крстот. Пак на истиот му се паднало, и сеа попот бил крив. Го местел. Ќе се убијам, не е можно. :pos::pos:
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 23:43 ---
На ова време не скокам па Ливерпул ПЛ да освои :coffee: Замрзнав само од гледање и облечен а камоли слечен и во вода
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 09:56 ---

Тоа Македонец прашај го,тој ќе скокал. Тој уствари е битолскиот Јан Торп ;)
Награда 10.000 денари. Па за 10.000 не скокам бе. Од 25.000 нагоре би размислил. :D
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 23:46 ---
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Веднаш би те ставил во пост кој ве изнасмеал ама не можам :pos:

--- надополнето: 19 јануари 2012 во 17:08 ---
Инаку јас мислам најпаметно ќе е во Драгор да се фрла. За тоа секако ќе биде потребна огромна концентрација и тајминг па да се скокни во вистински момент.Целта би била да се фати крстот додека е во воздух па тој што ќе го фати нели ќе го следи среќа и така лесно ќе преживее кога ќе тресни долу на камењата. Е за другите........па нема да скокаат наредната година
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 17:09 ---
И ме интересира зошто Џену не скокаше односно трчаше во Вардар :P Со Ангела ќе беа единствените девојки. Ќе лапнеше некоја награда или слично а можи и ќе го фатеше :coffee:
Ај да не велам. :pos::pos:

H

HoT IcE

Гостин
Многу добра изјава на Боаш околу резервните тимови и младите играчи во Англија.
Потполно се согласувам со Боаш, кога во Чемпионшип би играле младите играчи на Арсенал, Челзи, Јунајтед со име Челзи Б и слично, како моделот на Барселона ќе биде многу подобро за младите играчи да се пробијат и да биднат играчишта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom