A
apidrone
Гостин
GGMU е кратенка од Glory Glory Man United, химната на клубот. Која е вашата химна?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нивната химна ни кажува дека и синото е боја! Замисли?GGMU е кратенка од Glory Glory Man United, химната на клубот. Која е вашата химна?
Се гледа де, ја те дупа, ти не осечаш^^ Се гледа колку си писмен кога така ја преведе песната![]()
Него стварно, како ќе се изведува тоа со крстот утре у Битола?![]()
Глеав на телевизија, у што се фрлаа? ко дупка 2 на 2 метри ми се виде менеКога сме кај крстот....сабаљево се фрлаа едвај 8 души(минатите години по 40 се фрла(вме)) и пола од нив нозете си ги исркшија од мразојте а другите веднаш си излегоја како луѓе![]()
Глеав на телевизија, у што се фрлаа? ко дупка 2 на 2 метри ми се виде менешо не земат у леген да го фрлаат
![]()
Супер трансфер на КПР! А Манчини кога е глуп нека го игра Савиќ наместо Недум. Не ми се верува колку е бот овој Манчинивиде овој Онуоха како играше лани за Сандерленд или слабо?
Нормално со оглед на тоа дека заедно со чичко Ари се главните играчи во секој трансфер период.На Манчини не му е ова прв пат да се избрка играч од Сити без причина.. Робињо,Белами,Ајрланд,Рајт Филипс,Адебајор.. Сите тие ги избрка од тимот кога беа во добра форма..
GGMU, BEL20VEАбе тоа што и да се деси, секако ќе го читаш, ништо не ве спасува од тоа
Него стварно, како ќе се изведува тоа со крстот утре у Битола?![]()
На ова време не скокам па Ливерпул ПЛ да освоиЗамрзнав само од гледање и облечен а камоли слечен и во вода
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 09:56 ---
Тоа Македонец прашај го,тој ќе скокал. Тој уствари е битолскиот Јан Торп![]()
Веднаш би те ставил во пост кој ве изнасмеал ама не можам
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 17:08 ---
Инаку јас мислам најпаметно ќе е во Драгор да се фрла. За тоа секако ќе биде потребна огромна концентрација и тајминг па да се скокни во вистински момент.Целта би била да се фати крстот додека е во воздух па тој што ќе го фати нели ќе го следи среќа и така лесно ќе преживее кога ќе тресни долу на камењата. Е за другите........па нема да скокаат наредната година
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 17:09 ---
И ме интересира зошто Џену не скокаше односно трчаше во ВардарСо Ангела ќе беа единствените девојки. Ќе лапнеше некоја награда или слично а можи и ќе го фатеше
![]()