Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.981
Поени од реакции
74.021
Џену еве едно од тебе од последните секунди од Македонија-Литванија :D

ВЕ САКАМ СИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ГУШШКАМЕ+ЊЕЕЕЕЕЕ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас сеа ја читам таа тема :pos: Многу е јако како емоциите наеднаш групно и тоа од 0 се искачуваат до 100ка па ако заебеме нешто пак на 0 идат па после кога даде Владо тројца сите во делириум паднаа и не знаеја што да пишат :D

Иначе и јас сум од таквите како што се опиша Сабер, еднаш кога победив на една трка ја откорнав стазата од радости и ме дисквалификуваа :icon_lol:

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.301
Поени од реакции
3.675
Shaka Zulu Јаница Костелиќ откај ја откопа :pos: Ау ова за нас бил коментаров :) Баш ко неа беше да да :D
хахаха е па знам некој од нашиве одгол до гол помина сам лево-десно :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
хахаха е па знам некој од нашиве одгол до гол помина сам лево-десно :D
кој друг ако не Филип „слалом“ Миркуловкси! :cool:

aj да не бегаме офтопик сеа, само да тепаме вечер, после ќе шарам пак низ темата... :icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
хаха сега ги разгледав последните страни од Литванија-Македонија.

хаха Ел Нињо :D

и коментарот на Игорче:

Штама во Жалгирис арената, почиувани гледачи, ги нема ниту чирлидерките, ти маското играј таму колку сакаш, аууу страшно, каква штама е ова...

:pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
У темата „Работи што сте ги правеле“

Moite, bidejki pogolemiot del od familijata ni zivee nadvor od MKD, cesto pati ja pustaa mojata krstevka, ili necija svadba, pa gledaa tamu so komsivkite koj e koj, sto e, koj rod e.
E posto edno milion pati ja gledav mojata krstevka, nauciv sve na pamet sto i kako treba, pa so bratucetka mi, koja e 1 godina postara od mene, site mozni djukeli i macki na ulica sto ke gi najdevme gi krstevavme....ili ja bev popot ili taa, drug pat ja kuma, taa pop...:pos::tapp:

Da ne se cudite ako vidite macki i kucinja u rajot eden den...:icon_mrgr:
уште ова го немав чуено :pos:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
^ :pos:Болна работа. Ама сепак Глорија си е Глорија. Она знаеше квалитетно да ме насмее 10тина пати во денот :pos: Дај вратете ја

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Кога сме кај крстот....сабаљево се фрлаа едвај 8 души(минатите години по 40 се фрла(вме)) и пола од нив нозете си ги исркшија од мразојте а другите веднаш си излегоја како луѓе:D
Глеав на телевизија, у што се фрлаа? ко дупка 2 на 2 метри ми се виде мене :D шо не земат у леген да го фрлаат :pos:
Во леген :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom