Пост на кој сте се изнасмеале

CaptainObviousToTheRescue.jpg
аууу,кај па се залетав,идиот :D :D
Ме пплесна по нос,ама ако ми е :D :D

Испратена е на одмор малце, до на лето негде :)
Банирана е до лето? Зошто бе, понекогаш во најтемните моменти знаеше да ме насмее. Родена е да биде стенд-ап комичар.

Почна да го дрви по други теми и да се расправа за глупости :) Да беше позиционирана само на темава топ ќе беше :D

Ја читав Македонија - Германија, и глеам какви коментари паѓале у жарот на играта...

Ни ја утнаа химната два пати. Тек сега ќе ги ебеме :D

:pos:

Абе гонореја да фатат овие од ЕХФ!

ма да појма неам што е гонореја, затоа ми е и посмешно... :D

Башка јас имам пискав глас, од толку урлање сама себе си ги оштетив тапаничињата.

:pos:

Дури и Марјан Ников е добар денес!!! :vozbud:

брани Ристовски !!!! (а Дивиот на гол) :pos:

ajjjj ko janica kostelic ovaj gi pomina levo desno i op gol

:pos: :pos: :pos:

Да беше Игорче сега ќе речеше "Сега треба да смениме тактика.Треба да почнеме со тактика Пикер-рол"

дабл-бабл учинок! :pos:

LOL какви коментари паѓале :pos: :pos: :pos:

Добро е што има само едно мое мислење од тој меч во темава хахаха
Во жарот на утакмицата сум пишал милион постови во кои од десет збора 9 ми се утнати со вишок или недостаток од букви :D

Ова ми е најсмешно ИЗСКОРНИ ГИ

ДИВИОТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ ИЗСКОРНИ ГИ СТАТИВИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Shaka Zulu Јаница Костелиќ откај ја откопа :pos: Ау ова за нас бил коментаров :) Баш ко неа беше да да :D

Добро е што има само едно мое мислење од тој меч во темава хахаха
Во жарот на утакмицата сум пишал милион постови во кои од десет збора 9 ми се утнати со вишок или недостаток од букви :D

Ова ми е најсмешно ИЗСКОРНИ ГИ
Си бил во транс за Македонија :pos:

Да не ги отвараме темите за првенството во баскет, има да се серам од смеа :D
Јас кога гледам утакмици сум уби боже :D
И на Вардар ич неможам да се контролирам кога уткаме шанси (женска ми кога ме виде ланска година пошто ја земав со мене на запад на еден меч, се преплаши :pos:) , а кога даваме голови на битни утакмици дербиња и слично незнам кај сум (на Вардар-Работнички пред две три години кога тепавме 2-1 сум трчал од ениот крај доо другиот на западна едно два-три пати при постигнувањето на втор гол, после се џитнав на колена си ебав мамата :D) Многу нервозен сум на утакмици во живо :D
Дома колку толку се којнтролирам (освен што мавам по масата :)) , али затоа пишувам што ми прдне за времен на утакмиците и после кога читам.....
OH GOD WHY? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom