Авто новости

Член од
12 декември 2011
Мислења
175
Поени од реакции
25
од позади е убаво некако ретро делува од страна исто така делува одлично, ама од напред е веек досадно треба да сменат нешто

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
И ако добро се сеќавам еден направи п***арии низ Струга или така нешто :)
остај п***ариите низ Струга...

ни ги поеба патиштата, па сега ко ќе возам си ја пуштам дупка до дупка песната на тивко... и уште 20 години ќе ни треба за да се опрајме од дупките по патојте.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 00:57 ---

Ова е единствено ферари кое ми е грдо. Панамерата е убава, ваква е ко ферариво во тој стил ама убава е, а овааа...... ко мазда 3 од 18000 евра е.
Ух, обратно.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Кај нас поминаа 20 вакви... пред едно 10 години :icon_mrgr:
Ооооо да то беше закон ..... ептем јаки коли тогаш имаше низ градов , и сега на лето од све по нешо имат ама то беше екстра. Ако имаш некоја слика пуштај по пп

Член од
4 февруари 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
Колеги форумџии и моторџии ќе може ли некој да ми објасни ве молам подетално околу ова со увозов од УСА, решен сум да земам едно добро моторче ама не знам колку коштаат давачките, превозот, царина, ...погоре видов некои цифри ама дали се тоа проверени или не. Ако има некој исто така што е добро запознат или претходно увезувал мотор, или има човек таму некој негов или купувал на и-беј...би сакал да ми објасне малку подетално, исто така ме интересира и начинот на плаќање како би се извело сето тоа т.е ако има некој што може да ја заврши таа операција нека ми се јави....Ви благодарам однапред за информациите доколку некој ги има. Поздрав.:)

S

Shellshock nam67

Гостин
nShare

Кликнете на сликата за поголема верзија.
„Шкода“ објави за можни проблеми кај 12.700 возила со дизел мотор

• Објавено: пред 9 часа
  • Прочитано: 342
  • Печати
Сподели со твоите пријатели!
Чешкиот производител на автомобили Шкода авто, објави дека на 12.700 возила со дизел мотор може да се појават проблеми со пукнатини на цревото за довод на гориво.
На контрола треба да бидат донесени Октавија, Суперб и Јети, произведени од 2009 до 2012 година, со дизел мотор од два литра, јавуваат чешки медиуми. Поправката ќе биде бесплатна.
- Се работи за превентивна мерка, а возилото може да се користи до поправката, изјави Јозеф Балаж, портпарол на компанијата.
Грешката може да се манифестира со благ мирис на нафта.
Во тој случај фабриката препорачува возилото да се остави и за тоа да се извести овластениот сервис.
Истите поправки се однесуваат на 300.000 сопственици на Фолксваген, Ауди, Шкода и Сеат во светот. Проблемот е кај некои производители на делови за Фолксваген. Досега не се регистрирани случаи поради таа грешка да се запали моторот.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Жена ми има Јети ама не дизел туку 1.2 TSi Elegance и на 25.000 км менував нова турбина што е смешно во однос на поминатите километри. Мислев дизел моторите се Ок ама очигледно и тие имале маани. Катастрофа!!! Шкода?? Never again !!!! :mad:

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Жена ми има Јети ама не дизел туку 1.2 TSi Elegance и на 25.000 км менував нова турбина што е смешно во однос на поминатите километри. Мислев дизел моторите се Ок ама очигледно и тие имале маани. Катастрофа!!! Шкода?? Never again !!!! :mad:
Што е најтрагично не е проблемот во шкода.

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
луге, што очекувате... шкода е испитно возило на фолксваген... секоја нова технологија која се произведува во фолксваген, прво се монтира во шкода возилата, па откако ке ги појави мааните, се оправа и се става во фолксваген возилата... кратко и јасно...

истото е и со дачија на рено...

Kajgana Shop

На врв Bottom