Kalap Angel
Jedi
- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 91
- Поени од реакции
- 32
Guys would shag their mothers to get this car :F
Кај нас поминаа 20 вакви... пред едно 10 годиниУф уф, ќе се крши асфалтот кога ќе поминува.
И ако добро се сеќавам еден направи п***арии низ Струга или така нештоКај нас поминаа 20 вакви... пред едно 10 години
остај п***ариите низ Струга...И ако добро се сеќавам еден направи п***арии низ Струга или така нешто
Ух, обратно.--- надополнето: 12 јануари 2012 во 00:57 ---
Ова е единствено ферари кое ми е грдо. Панамерата е убава, ваква е ко ферариво во тој стил ама убава е, а овааа...... ко мазда 3 од 18000 евра е.
Ооооо да то беше закон ..... ептем јаки коли тогаш имаше низ градов , и сега на лето од све по нешо имат ама то беше екстра. Ако имаш некоја слика пуштај по ппКај нас поминаа 20 вакви... пред едно 10 години
Што е најтрагично не е проблемот во шкода.Жена ми има Јети ама не дизел туку 1.2 TSi Elegance и на 25.000 км менував нова турбина што е смешно во однос на поминатите километри. Мислев дизел моторите се Ок ама очигледно и тие имале маани. Катастрофа!!! Шкода?? Never again !!!!
Да, Volkswagen е проблемот, имам пријател и го имаше истиот проблем со Golf VI 1.4 TSi.Што е најтрагично не е проблемот во шкода.