Авто новости

од позади е убаво некако ретро делува од страна исто така делува одлично, ама од напред е веек досадно треба да сменат нешто

И ако добро се сеќавам еден направи п***арии низ Струга или така нешто :)
остај п***ариите низ Струга...

ни ги поеба патиштата, па сега ко ќе возам си ја пуштам дупка до дупка песната на тивко... и уште 20 години ќе ни треба за да се опрајме од дупките по патојте.

--- надополнето: 12 јануари 2012 во 00:57 ---

Ова е единствено ферари кое ми е грдо. Панамерата е убава, ваква е ко ферариво во тој стил ама убава е, а овааа...... ко мазда 3 од 18000 евра е.
Ух, обратно.

Кај нас поминаа 20 вакви... пред едно 10 години :icon_mrgr:
Ооооо да то беше закон ..... ептем јаки коли тогаш имаше низ градов , и сега на лето од све по нешо имат ама то беше екстра. Ако имаш некоја слика пуштај по пп

Колеги форумџии и моторџии ќе може ли некој да ми објасни ве молам подетално околу ова со увозов од УСА, решен сум да земам едно добро моторче ама не знам колку коштаат давачките, превозот, царина, ...погоре видов некои цифри ама дали се тоа проверени или не. Ако има некој исто така што е добро запознат или претходно увезувал мотор, или има човек таму некој негов или купувал на и-беј...би сакал да ми објасне малку подетално, исто така ме интересира и начинот на плаќање како би се извело сето тоа т.е ако има некој што може да ја заврши таа операција нека ми се јави....Ви благодарам однапред за информациите доколку некој ги има. Поздрав.:)

nShare

Кликнете на сликата за поголема верзија.
„Шкода“ објави за можни проблеми кај 12.700 возила со дизел мотор

• Објавено: пред 9 часа
  • Прочитано: 342
  • Печати
Сподели со твоите пријатели!
Чешкиот производител на автомобили Шкода авто, објави дека на 12.700 возила со дизел мотор може да се појават проблеми со пукнатини на цревото за довод на гориво.
На контрола треба да бидат донесени Октавија, Суперб и Јети, произведени од 2009 до 2012 година, со дизел мотор од два литра, јавуваат чешки медиуми. Поправката ќе биде бесплатна.
- Се работи за превентивна мерка, а возилото може да се користи до поправката, изјави Јозеф Балаж, портпарол на компанијата.
Грешката може да се манифестира со благ мирис на нафта.
Во тој случај фабриката препорачува возилото да се остави и за тоа да се извести овластениот сервис.
Истите поправки се однесуваат на 300.000 сопственици на Фолксваген, Ауди, Шкода и Сеат во светот. Проблемот е кај некои производители на делови за Фолксваген. Досега не се регистрирани случаи поради таа грешка да се запали моторот.

Жена ми има Јети ама не дизел туку 1.2 TSi Elegance и на 25.000 км менував нова турбина што е смешно во однос на поминатите километри. Мислев дизел моторите се Ок ама очигледно и тие имале маани. Катастрофа!!! Шкода?? Never again !!!! :mad:

Жена ми има Јети ама не дизел туку 1.2 TSi Elegance и на 25.000 км менував нова турбина што е смешно во однос на поминатите километри. Мислев дизел моторите се Ок ама очигледно и тие имале маани. Катастрофа!!! Шкода?? Never again !!!! :mad:
Што е најтрагично не е проблемот во шкода.

луге, што очекувате... шкода е испитно возило на фолксваген... секоја нова технологија која се произведува во фолксваген, прво се монтира во шкода возилата, па откако ке ги појави мааните, се оправа и се става во фолксваген возилата... кратко и јасно...

истото е и со дачија на рено...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom