Kalap Angel
Jedi
Guys would shag their mothers to get this car :F
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај нас поминаа 20 вакви... пред едно 10 годиниУф уф, ќе се крши асфалтот кога ќе поминува.
Кај нас поминаа 20 вакви... пред едно 10 години![]()
остај п***ариите низ Струга...И ако добро се сеќавам еден направи п***арии низ Струга или така нешто![]()
Ух, обратно.--- надополнето: 12 јануари 2012 во 00:57 ---
Ова е единствено ферари кое ми е грдо. Панамерата е убава, ваква е ко ферариво во тој стил ама убава е, а овааа...... ко мазда 3 од 18000 евра е.
Ооооо да то беше закон ..... ептем јаки коли тогаш имаше низ градов , и сега на лето од све по нешо имат ама то беше екстра. Ако имаш некоја слика пуштај по ппКај нас поминаа 20 вакви... пред едно 10 години![]()
Што е најтрагично не е проблемот во шкода.Жена ми има Јети ама не дизел туку 1.2 TSi Elegance и на 25.000 км менував нова турбина што е смешно во однос на поминатите километри. Мислев дизел моторите се Ок ама очигледно и тие имале маани. Катастрофа!!! Шкода?? Never again !!!!![]()
Да, Volkswagen е проблемот, имам пријател и го имаше истиот проблем со Golf VI 1.4 TSi.Што е најтрагично не е проблемот во шкода.