Пишуваш во било кое ќоше затоа што не можеш каде што треба. За да не ти поземам повеќе муебет ќе ти кажам уште еднаш да земиш да учиш за да не тресиш зелени.е тоа не успеав да г овидам ме банираа у меѓувреме ама не ми се веруе да има некој цврсти докази
ја па ќе кажам таму цврсти докази јас не видов немав мн време да разглеам пошо ме банираа ама на првата страна нишо не видов само еден тон текст и нишо цврстоПишуваш во било кое ќоше затоа што не можеш каде што треба. За да не ти поземам повеќе муебет ќе ти кажам уште еднаш да земиш да учиш за да не тресиш зелени.
ја па ќе кажам таму цврсти докази јас не видов немав мн време да разглеам пошо ме банираа ама на првата страна нишо не видов само еден тон текст и нишо цврсто
Не треба да си експерт за да препознаеш дека се читери, треба троа мозаКСе јавија експертите за препознавање на местење.
Абе читери се, ама овој типов има смислено многу глупа конспираси теорија. Ако сакаат да победи толку единицата, една наредба на членството и на администрацијата и ете се 90 илјади гласа. Не мора да исклучуваат, уклучуваат анкети, да смислуваат теории. Ова може да се намести многу елегантно. На крајот на краиштата ова е само про-форма гласање, пак одлучува комисија.Не треба да си експерт за да препознаеш дека се читери, треба троа мозаК
На 21.468 гласови колку поинаква состојба, само со 468 гласа разлика од ова погоре:Решение 1 28% (5787 гласови)
Решение 2 28% (5846 гласови)
Решение 3 26% (5492 гласови)
Решение 4 7% (1441 гласови)
Решение 5 9% (1909 гласови)
Не знам / Нема одговор 3% (525 гласови)
Вкупно: 21000
Ако се сака може да се направи многгу лесно првиот да победи.Има време до летоска, нека се гласа, ќе има што маубет да прави народот.После и така ќе одлучи комисијата и нема да биде битно кој победил на анкетаваА до кога трае анкетава... ? изгледа све додека 1 не победи
Добро што значи тоа "ако не се избере ниту едно"? Ова лешпериве од влада и вака и така ќе го избуткаат првиот предлог се во знакот на демократијата. Море гонете се сосе фасада лопови ненаситни.На 21.468 гласови колку поинаква состојба, само со 468 гласа разлика од ова погоре:
http://kurir.mk/makedonija/vesti/57816-Baroknoto-resenie-zasega-vo-prednost