Kaiser
Hidden Fortress
- Член од
- 6 мај 2011
- Мислења
- 3.202
- Поени од реакции
- 2.443
Е зашто де, кој даде одговор ја открива Америка .
и зошто нема SPORT KLUB Македонија???
Е зашто де, кој даде одговор ја открива Америка .
и зошто нема SPORT KLUB Македонија???
шо луѓе се овие бе, ни контакт центар иммаат, тие партнерите не креваат телефон, салон немаат... у трага не можеш да им влезеш, ко дрога да продаваат у пичку матер
за Fox Life и Fox Crime мислам дека има превод и тоа опционално да си одбереш ,српски,македони и најверојатно уште неколку ,а за HBO ,HBO COMEDY незнамHBO, HBO Comedy,Fox Life и слични на нив се со Македонски превод ?
да точно е со тие 83 канали,еве веќе трета година сум корисникМене ме интересира сакам да земам тотал тв и ми рече дилеров имало 83 канали за 400 денари и плус 200 слободни канали во каталогов на интернет имат само 23 канали и 45 слободни за таа понуда и ме збуни сеа што е точно или некој ќе може само промотивно да ги гледам ?
првпат слушам за ова глупостНекој корисник на ТОТАЛ ТВ кој користи втор дополнителен ресивер доколку е можно да ми каже зашто е потреба телефонска линија и тоа од Телеком .
Сето ова ми е кажано во ТОТАЛ ТВ па затоа тука прашувам зашто е потребна фиксната линија и тоа од Телеком јас имам од ОН НЕТ и неможело .првпат слушам за ова глупост
И јас прашував и ми кажаа ако сакаш Тотал ТВ куќа мора да имаш активна телефонска линија од T-Home. Ако имаш само еден рисивер, тогаш нема потреба. Поврзувањето одело преку телефонска линија, ама и тоа мора да биде преку T-Home.Сето ова ми е кажано во ТОТАЛ ТВ па затоа тука прашувам зашто е потребна фиксната линија и тоа од Телеком јас имам од ОН НЕТ и неможело .
553+215 dopolnitelen reciver mesecno, i 3100denari montaza.Сега гледам 553 денари е TOTAL TV пакетот, што не е лошо.
Ме интересира ако сакам уште еден приемник да земем за друг ТВ колку се доплаќа месечно и дали ќе мора на двата телевизори истовремено да се гледа истиот канал?
Само да дополнам со нивното соопштение.од утре во Тотал тв, или до крајот на неделата 3 ХД канали
Спортклуб
Спортклуб +
Спортклуб Премиум