TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.716
Поени од реакции
49.093
шо луѓе се овие бе, ни контакт центар иммаат, тие партнерите не креваат телефон, салон немаат... у трага не можеш да им влезеш у пичку матер :D
--- надополнето: 17 јануари 2012 во 13:22 ---
шо луѓе се овие бе, ни контакт центар иммаат, тие партнерите не креваат телефон, салон немаат... у трага не можеш да им влезеш, ко дрога да продаваат у пичку матер :D

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.617
Поени од реакции
769
HBO, HBO Comedy,Fox Life и слични на нив се со Македонски превод ?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.671
Поени од реакции
8.099
HBO, HBO Comedy,Fox Life и слични на нив се со Македонски превод ?
за Fox Life и Fox Crime мислам дека има превод и тоа опционално да си одбереш ,српски,македони и најверојатно уште неколку ,а за HBO ,HBO COMEDY незнам

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.560
Мене ме интересира сакам да земам тотал тв и ми рече дилеров имало 83 канали за 400 денари и плус 200 слободни канали во каталогов на интернет имат само 23 канали и 45 слободни за таа понуда и ме збуни сеа што е точно или некој ќе може само промотивно да ги гледам ?

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.617
Поени од реакции
769
Некој корисник на ТОТАЛ ТВ кој користи втор дополнителен ресивер доколку е можно да ми каже зашто е потреба телефонска линија и тоа од Телеком .

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Мене ме интересира сакам да земам тотал тв и ми рече дилеров имало 83 канали за 400 денари и плус 200 слободни канали во каталогов на интернет имат само 23 канали и 45 слободни за таа понуда и ме збуни сеа што е точно или некој ќе може само промотивно да ги гледам ?
да точно е со тие 83 канали,еве веќе трета година сум корисник
Некој корисник на ТОТАЛ ТВ кој користи втор дополнителен ресивер доколку е можно да ми каже зашто е потреба телефонска линија и тоа од Телеком .
првпат слушам за ова глупост:cautious:

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.617
Поени од реакции
769
првпат слушам за ова глупост:cautious:
Сето ова ми е кажано во ТОТАЛ ТВ па затоа тука прашувам зашто е потребна фиксната линија и тоа од Телеком јас имам од ОН НЕТ и неможело .

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Сето ова ми е кажано во ТОТАЛ ТВ па затоа тука прашувам зашто е потребна фиксната линија и тоа од Телеком јас имам од ОН НЕТ и неможело .
И јас прашував и ми кажаа ако сакаш Тотал ТВ куќа мора да имаш активна телефонска линија од T-Home. Ако имаш само еден рисивер, тогаш нема потреба. Поврзувањето одело преку телефонска линија, ама и тоа мора да биде преку T-Home.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Сега гледам 553 денари е TOTAL TV пакетот, што не е лошо.
Ме интересира ако сакам уште еден приемник да земем за друг ТВ колку се доплаќа месечно и дали ќе мора на двата телевизори истовремено да се гледа истиот канал?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
Сега гледам 553 денари е TOTAL TV пакетот, што не е лошо.
Ме интересира ако сакам уште еден приемник да земем за друг ТВ колку се доплаќа месечно и дали ќе мора на двата телевизори истовремено да се гледа истиот канал?
553+215 dopolnitelen reciver mesecno, i 3100denari montaza.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Вреди Ова да се има? Веќе ми скурчи близу.Сакам да задржам интернетот и телефонот, и за Тв да земам ова,

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
од утре во Тотал тв, или до крајот на неделата 3 ХД канали
Спортклуб
Спортклуб +
Спортклуб Премиум

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
од утре во Тотал тв, или до крајот на неделата 3 ХД канали
Спортклуб
Спортклуб +
Спортклуб Премиум
Само да дополнам со нивното соопштение.

Од 1. февруари во својата понуда ги вклучивме каналите Sport Klub HD со широка палета од најдобрите спортски натпревари.
Одсега нашите корисници можат да следат уште три спортски канали во HD квалитет: Sport Klub HD, Sport Klub + HD и Sport Klub Premium HD.
SK Premium HD на љубителите на спортот ќе им овозможи уживање во потполн HD квалитет на сите програмски содржини, додека на останатите SK HD канали програмата што е во изворната HD резолуција ќе биде застапена повеќе од 60%. Останатиот дел на програмата ќе биде конвертиран во HD формат.
Сите корисници кои поседуваат HD и HD DVR дигитални приемници, во промотивниот период, до крајот на март 2012. година, ќе имаат можност бесплатно да уживаат во Sport Klub HD програмите. Од 1. февруари каналите Sport Klub HD ќе бидат вклучени во постоечкиот HD ТоталТВ пакет по важечка цена на пакетот.
Во најдобрата резолуција можете да ги гледате преносите на англиската фудбалска лига - Премиер лига, американската професионална кошаркашка лига - NBA, Евролига, тениските турнири како што се Masters 1000 и 500, како и Grand Slam Wimbledon, хокеј, голф и многу други интересни спортски содржини. На тоа треба да се додаде и дека шпанската прва и втора фудбалска лига (Primera i Segunda Division) ексклузивно пристигнуваат на овие канали во август 2012.
Со преоѓање на новата дигитална платформа, кој е планирана оваа есен, сите дигитални приемници ќе бидат во HD стандард. Тоа е воедно и нашиот прв чекор во подготовка за новата ера на телевизијата, каде HD содржините ќе станат дел од стандарната понуда.

http://www.totaltv.tv/Vesti/1376/TotalTV+i+SBB+gi+voveduvaat+kanalite+Sport+Klub+HD.shtml

D

D_NazGUL

Гостин
Ме интересира дали некој од вас ја користи нивнава услуга и како е задоволен.

Total TV

п.с. врска немав кај да ја ставам темава

Kajgana Shop

На врв Bottom