- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 1.373
- Поени од реакции
- 1.596
Е лек на овие е да претрпат и они еден асален ќутек , па никад више да не им текне да закачаат некого . Глупи Американци !
http://www.thesocialmediatoday.com/disturbing-video-of-asian-man-attacked-in-chicago/This video has been removed because its content violated YouTube's Terms of Service.
- Да не го има не друго место ?
Фала ,
Тоа се бели црнци, ванабии шо слушаат рап. А момчето не е белец туку жолтец.Фала ,
@ Како не им е срам бе, простаци, ретардирани психопати ...заради вакви копиљаци не ми се живее .
Освен тоа, цело време викаат "nigga" а момчето кое што го тепаат е белец .
Се се враќа , тоа ти е животот .
Еден ден ќе осетат и тие како е да бидеш претепан .
Сто посто се овие со имињата?најдов подолго видео, на крајот не само шо ќе остани на нозе туку и ќе му избега, а овие ќе си го кркат веќе му ги најдоја имињата
WESLEY WU - grey hoodie, main kid attacking the man, deleted facebook.
EASLEY WU - big puffy jackey with fur hood, blue striped adidas pants
RAYMOND PALOMINO - white guy with no mask
TODD RAMOS - grey and black hoodie
JOHNNY LI - blue hoodie and blue snap back on
DANNY HUI - dressed in all black
Ги имат избришано фејсбуците изгледа, иначе еве слика од најглупиотСто посто се овие со имињата?
Имаат ли фејсбук или нешто слично да им ги видиме суратите. Ах штета што не се тука во Македонија, па да им се собереме да ги пратиме во болница да не им текне да тепаат веќе никого.
Како вријам во мене кога го гледав видеово
Што па генерализираш ко да само во Америка се случуваат вакви работи.Е лек на овие е да претрпат и они еден асален ќутек , па никад више да не им текне да закачаат некого . Глупи Американци !
Тоа беше во знак на револт и бидејќи имам негативно мислење за американците во глобала...Инаку знам дека има и кај нас вакви работи , сум се нашол и јас во такви ситуации, не до толку сложени...Што па генерализираш ко да само во Америка се случуваат вакви работи.
Јас ја имав несреќата да учам средно во Железара и редовно да гледам брцања со нож и дупло појаки ќотеци од овој на видеово заради националистичко нетрпение помеѓу Македонци/Албанци.