Serengeti
Има само една вистина сето друго е лага
Да бе стварно и јас приметив Нига Нига, кој знае кога тепаат црнци што зборатА шо му викат нига цело време?Да не си имат помислено дека црнец е?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе стварно и јас приметив Нига Нига, кој знае кога тепаат црнци што зборатА шо му викат нига цело време?Да не си имат помислено дека црнец е?
А шо му викат нига цело време?Да не си имат помислено дека црнец е?
Да му можам би му направил респонд на видеово за секој кој што се прави силен има и посилен видео е топ за вакви типчиња само вака
Е тие жолти со коси очи знаат најмногу боречки вештини, таков им е менталитетот никогаш покорни. Па овие "тепачиве" ако бидат сретнати 1 на 1 за некоја недела нека не се чудат.
Јасно ми е дека не се сите тепачи и самиот кажав дека детето е мирно ама има нешто штом сите древни боречки вештини се појавиле на овој континент. Биле приморани да се бранат.На времето ко излегоја карате филмовите им се направи на луѓево филм дека сите закосени знаат боречки вештини, тоа еднаш беше искористено во филм, и еве го сега на форум...
Да му можам би му направил респонд на видеово за секој кој што се прави силен има и посилен видео е топ за вакви типчиња само вака
како бе брат не се умира едниот од нив му правеше зафат на грло, ако не се спротиставуваше може да го угуши, среќа што имаше наплив на андреналин што по мое мислење тоа и му беше спасот од ситуацијава...и јас сум јадел ќутек али ова е премногу за мене може за тебе неHe called me fat, I called him an ambulance.
Овие почнаа ко на шала ама кад камера роља уз хормонален дисбаланс.. патетична комбинација.
Само не драматизирајте, од ваков ќотек не се умира. Така растат децата.
Јасно ми е дека не се сите тепачи и самиот кажав дека детето е мирно ама има нешто штом сите древни боречки вештини се појавиле на овој континент. Биле приморани да се бранат.