Нападнато момче поради тоа што имал "коси" очи?

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Е лек на овие е да претрпат и они еден асален ќутек , па никад више да не им текне да закачаат некого . Глупи Американци !

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
This video has been removed because its content violated YouTube's Terms of Service.
- Да не го има не друго место ?

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Фала ,

@ Како не им е срам бе, простаци, ретардирани психопати ...заради вакви копиљаци не ми се живее .
Освен тоа, цело време викаат "nigga" а момчето кое што го тепаат е белец .
Се се враќа , тоа ти е животот .
Еден ден ќе осетат и тие како е да бидеш претепан .

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Фала ,

@ Како не им е срам бе, простаци, ретардирани психопати ...заради вакви копиљаци не ми се живее .
Освен тоа, цело време викаат "nigga" а момчето кое што го тепаат е белец .
Се се враќа , тоа ти е животот .
Еден ден ќе осетат и тие како е да бидеш претепан .
Тоа се бели црнци, ванабии шо слушаат рап. А момчето не е белец туку жолтец.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
најдов подолго видео, на крајот не само шо ќе остани на нозе туку и ќе му избега, а овие ќе си го кркат веќе му ги најдоја имињата

WESLEY WU - grey hoodie, main kid attacking the man, deleted facebook.

EASLEY WU - big puffy jackey with fur hood, blue striped adidas pants

RAYMOND PALOMINO - white guy with no mask

TODD RAMOS - grey and black hoodie

JOHNNY LI - blue hoodie and blue snap back on

DANNY HUI - dressed in all black
Сто посто се овие со имињата?
Имаат ли фејсбук или нешто слично да им ги видиме суратите. Ах штета што не се тука во Македонија, па да им се собереме да ги пратиме во болница да не им текне да тепаат веќе никого.

Како вријам во мене кога го гледав видеово

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Па тие што го тепаат исто се со коси очи.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Сто посто се овие со имињата?
Имаат ли фејсбук или нешто слично да им ги видиме суратите. Ах штета што не се тука во Македонија, па да им се собереме да ги пратиме во болница да не им текне да тепаат веќе никого.

Како вријам во мене кога го гледав видеово
Ги имат избришано фејсбуците изгледа, иначе еве слика од најглупиот

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Еве го видеото ама и од овдека ќе го тргнат, овдека е со среќен крај успеа на крај да им кидне на шутрациве ;)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Е лек на овие е да претрпат и они еден асален ќутек , па никад више да не им текне да закачаат некого . Глупи Американци !
Што па генерализираш ко да само во Америка се случуваат вакви работи.

Јас ја имав несреќата да учам средно во Железара и редовно да гледам брцања со нож и дупло појаки ќотеци од овој на видеово заради националистичко нетрпение помеѓу Македонци/Албанци.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Што па генерализираш ко да само во Америка се случуваат вакви работи.

Јас ја имав несреќата да учам средно во Железара и редовно да гледам брцања со нож и дупло појаки ќотеци од овој на видеово заради националистичко нетрпение помеѓу Македонци/Албанци.
Тоа беше во знак на револт и бидејќи имам негативно мислење за американците во глобала...Инаку знам дека има и кај нас вакви работи , сум се нашол и јас во такви ситуации, не до толку сложени...
Ама мислам дека во Америка тоа е повеќе изразено, претежно по расна основа.

D

dystopian

Гостин
Апдејт на приказнава. Момчево претепано не било баш невино, според некои нови информации. Наводно, било дел од група од 20 души која истепала еден од овие... Најверојатно е вистина, еве го видеото, одете на 1:47, едниот вика "you fuckin' jump me with 20 people? You think that's funny?"

Ако е ова вистина, онда жалам, ама дечкото си го заслужил ќотекот... Ако не е, се извинувам и ги повлекувам зборовите.

Kajgana Shop

На врв Bottom