ЕП во ракомет 2012 - група Ц (Нови Сад)

Статус
Затворена за нови мислења.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Незнаев дека Ласло Наѓ нема веќе да настапува за Унгарија и дека е возможно на квалификацискиот Олимписки турнир да се појави во дресот на Шпанската репрезентација :confused:
Ццццц какви педери тоа шпанците бе......... Им откажа Штербик,ај пак ќе натурализираат нешто.Циганаријата при таков состав и во фудбал и кошарка натурализира.Е маме им ебем.......дефинитивно најомразено спортска нација ми се...........
А исто и овие мајмуниве што си го продаваат газот.Па дури и да те уценуваат од таму да им земеш пасош нивни одјебиги бе.Чим стигнале до Реал и Барса не се некои анонимуси што нема да можат клуб да најдат........

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
Знам дека нема да игра, за тоа реков требаше.:)
А и незнам зошто Наѓ таков потег направи и одбра за друга земја да настапува, кога во таа (Шпанска репрезентација) има многу повеќе конкуренција и нема да ја има таа слобода како што ја имаше во Унгарија.
Nagy ne odbral da igra za druga zemja. Izjavi deka mu ponudile i mu dale rok da odluchi dali da igra za spanija no kako shto gledam pochna turnirot vo Spanija (posledna proverka pred Euro) no toj ne e vo sostavot. Patem Nagy (koj e eden od igracite koi ne gi varam mozebi zaradi timot vo koj igra) definitivno ne e igrac koj bi imal konkurencija vo bilo koja reprezentacija (Lazarov i mozebi Anderson mu se edinstveni konkurenti momentno vo svetov), a najmalku vo Spanija, koja ima vtoroklasen desen bek.

Inaku za redosledot se soglasuvam so site: los franchutes, ESPANA, ungarija...

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Унгарија е добра репрезентација,не знам како му се викаја оние што играт крило ,плус и голманот му е супер.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Борба на титаните, после овој натпревар ќе видиме реално кој се силите на Шпанија и кој пласман би се очекувал иако првиве утакмици ни кажаа дека фаворит само на хартија на терен се е можно.
Очекуваме прекрасен ракомет.
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 18:18 ---
Линк за утакмицава? Освен тубата, зашто ми е блокирана на работа.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.232
Јебемлига, ги ставам Французиве да тепаат они ми губат 3-6 :facepalm:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.122
Поени од реакции
3.981
Шпанија:Франција - 12:8 во моментов, Французиве слабо стартуваат некако...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ова е изненадување очекував Франзуците лесно да го добијат овој меч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom