ЕП во ракомет 2012 - група Ц (Нови Сад)

Статус
Затворена за нови мислења.
L

Löwe

Гостин
Алооо се јаде лајна за Кире, а Карабатич едвај еден гол дава со Русија ебаму мршата. Јас па со сиот ум го пишав + 4.5 гола.. Тој кутриот еден гол се на се

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Бреее Унгарциве како се спасија.... Шпанија катастрофа после тој премиер меч со Франција голем пад во игра.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.908
Поени од реакции
16.166
Гледа некој Унгарија - Франција..
Им го земаа здравјето во второто полувреме на Французите, пред пораз се од репрезентацијата на Унгарија.o_O

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Франција и Данска аутсајдери на првенство :D

D

dagau

Гостин
Франција и Данска аутсајдери на првенство :D
Данците и ајде некако, секој секого може да победи во нашата група имаат какви-такви теоретски шанси. Ама Французиве, со 0 бода во конкуренција на Хрватска со 4 и Унгарија и Шпанија со 3 се дефинитивно аут...

L

Löwe

Гостин
Аууу Французиве тапа еј.. Едвај се пласираја во нареден круг, нема шанси да ја одбранат титулата, особено не поради фактот дека носат 0 бодови

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.231
Така им треба, тачи нонен они ќе ме буткале мене во кладилница во прво коло, нека одат сега со 0 бода :icon_mrgr:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
вули ву пате авек муа :pos:

ццццц сеа ми е шест пати покриво зошто изгубивме од Швабите/зошто Швабите тепаа со Шведска. :mad:

D

dagau

Гостин
вули ву пате авек муа :pos:

ццццц сеа ми е шест пати покриво зошто изгубивме од Швабите/зошто Швабите тепаа со Шведска. :mad:
богами, прв и последен пат е Шведска од некого да прими 20 гола во едно полувреме, нивната 6-0 зона е поим за одбрана во ракометот, стварно не знам како можеа да примат толку голови од еден просечен Германски напад...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom