Серијата баш не е супер за да ја видиме мајката. Мајката се гледа у една епизода, не у 8 сезони. Зар има некој кој НЕ ја гледа ради авантурите на Барни?Вака читам ваши мислења “ Ми фалат старите епизоди“ “Не е како што беше“ итн. Значи треба да сватите дека треба работите да се средат осма сезона е и последна не може сето тоа да се направи во една епизода ( како во Entourage). Серијата е супер ако ја гледате за да ја видите мајката а не авантурите на Барни.
Серијата е 8 сезони, а сега се емитува 7 сезона.Ти треба да сФатиш дека, јас (ако се однесуваше на мене), а има и многу други шо не ја гледаме серијава за да видиме која е мајката, многу ми е гајле искрено. Исто така, не ја гледам ни за авантурите на Барни,и за тоа ми е гајле. Ја гледам за да се насмеам, имаме праено за воа муабет неколку страни наназад оди и ќе видиш.
И да, пак ќе пишам, ми фалат старите епизоди и тоа со причина нормално. Милион пати беа посмешни и тоа е тоа.
ПС: Не е осмa сезона туку седма. И не е последна сезона, wtf? Од кај ти се информацииве? Серијата треба да трае отприлика до 2013 или 2014, за децата да се родат тогаш и во 2030 да имаат отприлика 16/17 години. На воа не помисли ?
Точно така но до тогаш тој ќе ги објаснува сите контакти кој всушност имаат врска со приказнава. Што на крај на серијава ќе бидат објаснети сите тие приказни зошто се раскажани и каква врска имаат со запознавањето. БТВ една од причината зошто е многу гледана серијава е заради Барни, но никој не го прифаќа фактот дека Барни е личност како сите други и сакале или не тој ќе се ожени, што значи ќе го среди животот, но не може тоа само преку една ноќ.Серијата баш не е супер за да ја видиме мајката. Мајката се гледа у една епизода, не у 8 сезони. Зар има некој кој НЕ ја гледа ради авантурите на Барни?
Сега се емитува седма сезона, а нема да има 8 туку повеќе. Шо не ти е јасно?Серијата е 8 сезони, а сега се емитува 7 сезона.
поарно, почекај нека испадне цела па наеднаш ќе ја изгледаш со надеж дека наредната ќе биде подобраЈас новата сезона се уште ја немам почнато, ама според пишувањава, боље и да не ја почнувам.