How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Не ја гледам серијава, али ја пошто ве читам дека сте разочарани од неа у последно време ја симнав последнава епизода баш да видам што се дешава и освен на "For God sake Ted, Lilly's pregnant" и последните 20 секунди кога Барни се мисли дали да седи или да бега низ пчели - не се насмеав на ништо друго. :unsure:

Seriously, не знам како серијава стигнала до седма сезона.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не ја гледам серијава, али ја пошто ве читам дека сте разочарани од неа у последно време ја симнав последнава епизода баш да видам што се дешава и освен на "For God sake Ted, Lilly's pregnant" и последните 20 секунди кога Барни се мисли дали да седи или да бега низ пчели - не се насмеав на ништо друго. :unsure:

Не се дотолку лоши, ама многу cheesy и sweet станаа сите, некако детски е за гледање.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001

Неможеш да се чудиш како стасала до седма сезона, ако ги немаш гледано претходните :facepalm:

Првите четири беа супер, петтата и шестата и така и така, пак добри беа, ама ваа скрос ја уништија..

П

Паган-др

Гостин
Последнава епизода за нигде. Ама баш онака за нигде.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Уште незнам зошто ја гледам серијава, стварно... последниве епизоди се катастрофални.

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Арно шо има уште laughing tracks за да знајме кога да се насмејме.

Барем епизодава има добар концепт ко порано шо ги праеа...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.072
Не ја почнав ради those catchy ways of unloading the story on us. Еднаш, двапати.. океј. Шо, трилер/драма ли да гледам? Најголем фејл од серија ќе биде оваа. И bigbang иде натаму, ама има интересен коефициент да се врати, колку-толку. Fucking sitcoms..

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
Тапа невидена епизодава, лоши смешки...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.401
Не се дотолку лоши, ама многу cheesy и sweet станаа сите, некако детски е за гледање.
I could not agree more. Ја почнав цела серија од пред пола месец и тоа што беше на почетокот со тоа што е сеа во моментт не се мери. Сеа сите се слаби, легнати на масло, се праат на Лили што беше во самите почетоци. Не дека ја нејќам Лили но ако сите се понашаат ко неа = реалити шоу Big brother. Треба реска граница во карактери во серијава - се повеќе наликуваат еден на друг. Ни Барни не беше тоа што е. Сеа ја глеам серијава само да видам дали ќе испуштам некој битен момент - не да ме насмее.
Задњава епизода добар беше моментот со Барни коа и` викаше на Лили да не пие дека е бремена.

P

PewDiePie

Гостин
Серијава стана тежок ШИТ. Сега ја догледувам It's always sunny in Ph. и слободно можам да кажам дека е 10 подобра од ова гомно.

Било која сезона од едната со било која сезона од другата направете споредба и ќе видите.

Не памтам кога сум се насмеал од срце на серијава бе,она не е ни ситком веќе. Ни педерот не е веќе интересен.

Kajgana Shop

На врв Bottom