How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Линк за даунлоад на епизодиве или на цели сезони?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи нема веќе ништо смешно во серијава.

D

dystopian

Гостин
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 21:32 ---
Иначе, во врска со новиве епизоди, ептен забегаа на драма... I is disappoint.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Не знам зошто толку не ви се допадна новата епизода, мене баш ми беше ОК новогодишна епизода.

P

PewDiePie

Гостин
Дајте линк ако не ви тешко за гледање на новата епизода.

Член од
26 мај 2010
Мислења
77
Поени од реакции
31
Вака читам ваши мислења “ Ми фалат старите епизоди“ “Не е како што беше“ итн. Значи треба да сватите дека треба работите да се средат осма сезона е и последна не може сето тоа да се направи во една епизода ( како во Entourage). Серијата е супер ако ја гледате за да ја видите мајката а не авантурите на Барни.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Вака читам ваши мислења “ Ми фалат старите епизоди“ “Не е како што беше“ итн. Значи треба да сватите дека треба работите да се средат осма сезона е и последна не може сето тоа да се направи во една епизода ( како во Entourage). Серијата е супер ако ја гледате за да ја видите мајката а не авантурите на Барни.
Ти треба да сФатиш дека, јас (ако се однесуваше на мене), а има и многу други шо не ја гледаме серијава за да видиме која е мајката, многу ми е гајле искрено. Исто така, не ја гледам ни за авантурите на Барни,и за тоа ми е гајле. Ја гледам за да се насмеам, имаме праено за воа муабет неколку страни наназад оди и ќе видиш.

И да, пак ќе пишам, ми фалат старите епизоди и тоа со причина нормално. Милион пати беа посмешни и тоа е тоа.

ПС: Не е осмa сезона туку седма. И не е последна сезона, wtf? Од кај ти се информацииве? Серијата треба да трае отприлика до 2013 или 2014, за децата да се родат тогаш и во 2030 да имаат отприлика 16/17 години. На воа не помисли ? :tapp:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
HIMYM мислам дека беше продолжена уште на две сезони лани, што значи оваа и уште една после неа.
И да хумор повеќе нема во серијава, се изгуби хуморот начисто, ја префрлија серијава на драма, можда и номинација за најдобра драма-серија ќе добие во скоро време.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Џејсон Сегел (Маршал) и покрај тоа што првично најави дека нема да го продолжи договорот со HIMYM заклучно со крајот на 8-мата сезона, сега изјавил дека ќе остане додека не заврши серијата. Значи многу веројатно е дека уште сезони се на повидок, а не само една. Се надевам дека нема да биде така.

Kajgana Shop

На врв Bottom