Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Не сум некој експерт ама од просто навивачко искуство, не сме малце претенки на позиција пикер?! Димовски до вчера со бандажирана нога одеше, а и буре е и не е во некоја форма во Металург и такаречи остануваме само со младиот Стоилов.
Стоилов мене ме импресионираше со Србија, ако игра со онаква форма во текот на целото првенство на таа позиција и десен бек сме најдобри. Се надевам дека Димовски ќе може да помогне на некоја утакмица, барем во нападот колку да може да одмори Стоилов.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Не сум некој експерт ама од просто навивачко искуство, не сме малце претенки на позиција пикер?! Димовски до вчера со бандажирана нога одеше, а и буре е и не е во некоја форма во Металург и такаречи остануваме само со младиот Стоилов.
Стоилов мене ме импресионираше со Србија, ако игра со онаква форма во текот на целото првенство на таа позиција и десен бек сме најдобри. Се надевам дека Димовски ќе може да помогне на некоја утакмица, барем во нападот колку да може да одмори Стоилов.
Столе е тип на играч кој се бори и срце остава на терен и гине, има напреднато многу во својата игра а и градбата која ја има многу му помага на таа позиција да извлече максимум иако нели напредокот мора континуирано да расте.
Димовски е таму поради неговото искуство и секој прекршок над него на линија од 6 метри значи пенал или 2 минути исклучување највеќе поради тоа што е голем колку морж и тешко е да се држи таков играч.
Иначе пре би Димовски да игра отколку Никола Маркоски.

Свеченото отворање на европсково во недела во колку саат е?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Од сите можни избраници на селекторот, Митков најмногу ми боде очи. Постојано игра на првенствата, а е дрво невидено, дури мислам поголемо и од Филип Лазаров. Раце ми се треселе кога ќе го пуштеле во игра, а осеќам пак ќе урлам кога ќе биде на терен. Воопшто не е стабилен како играч, нема сигурност и изгледа комплетно дезориентирано на секој меч на кој сум го гледала. Буквално како да е ставен само да ја комплетира бројката играчи на терен.
Само треба да се молиме Кире да биде здрав за европсково и Митков да влага само во итни случаи или пак да влага по 2 мин да му се дава малку одмор на Кире но лично јас не верувам оти тоа ке се случи ако се секавате на светското Кире играше и напад и одбрана па на последните 2 утакмици играше исцрпено и памтам оти ко-коментаторот на таа утакмица (не се секавам кој беше) рече оти нема потреба Кире да ги игра 60 минути, можи барем во одбрана некогаш да игра Митков место него кој е солиден дефанзивец, така да пак очекувам Кире да ги игра сите минути

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Кој ќе биде коментатор на Сител?

Ако е овој што беше со кошаркава ќе биде лудоооо. :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Кој ќе биде коментатор на Сител?

Ако е овој што беше со кошаркава ќе биде лудоооо. :)
Најверојатно Марјан Ников.Ама се надеваме на промена во последен момент.Или најдобро двајцата.Марјан си е специјализиран за ракомет, а Игор за адреналин:icon_lol:

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
Јас сакам Игорче да коментира заедно во комбинација со таткому Бошко.Е тогаш ке биде лудница.Како и да е се надевам и дека оваа желба некад ке ми се исполни. Инаку составот е тој што е па уште од сеа им посакувам среќа,здравје на цела репрезентација,па да се надеваме дека ќе бидат првите што ќе поминат под триумфалната капија во Скопје со МЕДАЛ.
МАКЕДОНИЈО ВЕЧНА ДА СИ
АМИН

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Е права штета е ако не коментира Игорче за нашите натпревари па човекот знаеше да се запали и да ја направи утакмицата уште поинтересна, се секавам на европсково во кошарка Ников коментираше против Грција ама не беше тоа тоа....

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Прогнозираат дека ќе ја поминеме првата фаза и ќе завршиме на 12то место .. Дома ќе си заминат Русија, Словачка, Норвешка и Русија ...

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Поарно ќе беше мтв да ги пренесуваше.. златко калински, зоран видевски.. одлични коментатори.. како и да е.. и ников и игорче не се лоши.. сигурен сум ќе "падне" некоја далга со игорче :D

ај ако може некоја слика од таа топка црвената за европско поубоо да ја видам :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Naše ankete na Fejsbuk stranici, donele su i rezultate razmišljanja navijača Makedonije i Slovenije o šansama njihove reprezentacije na EHF EURO 2012. Euforija koja drma Makedoniju pred mečeve u Nišu, oseća se i anketi, u kojoj čak 44% navijača veruje da Lazarov i drugovi mogu do medalje. Procenat onih koji Makedoniju videu polufinalu je 47%, dok je procenat onih koji veruju da će Makedonija igrati drugu fazu je nešto veći - 48%. Među njima, gotovo 22% ankeitranih misli da će Makedonci završiti na sedmom, odnosno, osmom mestu. Samo 5% učesnika ankete, misli da će Makedonci ispasti u prvoj fazi.
:cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom