Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Ми го ебаа планот сега ќе мора по рано утре да тргниме или уште од вечерва абе за кур не ги бива ниту србите ниту нашите ами олипијада или првенство во фудбал да треба да организираат што ќе биди на граници :facepalm:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ми го ебаа планот сега ќе мора по рано утре да тргниме или уште од вечерва абе за кур не ги бива ниту србите ниту нашите ами олипијада или првенство во фудбал да треба да организираат што ќе биди на граници :facepalm:
Абе ти мислиш до толку има, еве работале 3 ленти, повеќето утре ќе одат, многу ќе одат со возот од 8 и 20 шо бил, овие што се со агенција автобусиве рутински само ги гледаат 3 мин и толку, така да ако планираш вечерва или утре порано не верувам да чекаш многу.Сега на обичен ден на граница можеш да налеташ на колона од 10-15 возила, сега едно 20-тина ќе чекаш малце, сепак ИНВАЗИЈА е.:D

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
И Никола Митревски не е земен за Европското :eek:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Па то е Станиќ го зедоја а Митревски се загина, топките ги бери на тренинг сега, а одличен голман, млад, газеше во Вардар, а после и во Металург пред да дојди Станиќ, жално шо ги губиме играчите кои имаат јак кадар...

С

Сибињанин Јанко

Гостин
Преку Пелинце ке нема толкава гужва. Само малку е подалеку и патот е полош.

Член од
24 февруари 2005
Мислења
242
Поени од реакции
50
Дечки да одам ли утре со своја кола до Ниш што мислите? Инаку карти немам доколку би одел би го голедал натпреварот во овие организираниве мензи.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Дечки да одам ли утре со своја кола до Ниш што мислите? Инаку карти немам доколку би одел би го голедал натпреварот во овие организираниве мензи.
Што знам ако толку сакаш и можеш да си дозволиш оди, ама јас да сум не би одел ако немам карта, атмосфера ќе има и овде по кафани/кафичи а и како што читав со своја кола заебано било паркирањето и такви ствари.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
20
Поени од реакции
8
Што знам ако толку сакаш и можеш да си дозволиш оди, ама јас да сум не би одел ако немам карта, атмосфера ќе има и овде по кафани/кафичи а и како што читав со своја кола заебано било паркирањето и такви ствари.
Во врска со патувањето во своја режија ,па и по цена таму да не се најди карта.Мислам дека одлична солуција ќе биде ,и самата фан зона која е на 2 км. од салата и има капацитет од 900 стола и плус ,место за стоење.Всушност тоа и студенската менза на техничкиот факултет,што воопшто не изгледаше лошо ,бидејќи беше прикажана во репортажата на телевизија Сител.Фан зоната се наоѓа на местото викано Градско поле.Овде има паркинг за 1000 возила и ќе биде бесплатен.Веќе е најавено дека и сите автобиуси кој ќе доаѓаат од Македонија ќе бидат оставени овде,по што тие што имаат карти ќе заминат во салата Чаир.Добра вест е и поради одалеченоста од 2 км.од салата ќе се точи пиво цело време.
еве го линкот за патот на гугал до фан зоната.

http://maps.google.com/maps?hl=en&sugexp=pfwl&cp=6&gs_id=1t&xhr=t&q=nis+srbija&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1280&bih=661&um=1&ie=UTF-8&ei=Fq0RT8i2KOb54QSJvpTPAw&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=3&sqi=2&ved=0CA0Q_AUoAg

М А К Е ДО Н И Ј А.............................

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
А на која тв ќе пренесуваат нигде не разбрав а и дали ќе не даваат на некој од странските ?

Kajgana Shop

На врв Bottom