Филип дали воопшто знаеш Скопје врз темелите на кој град е основан? јас ќе ти помогнам - се викал Скупи. Град изграден/зацврстен во римско време. Убаво е да се запознаеш со историјата пред да коментираш.Иако 3 на сите ви е смешна се гледа дека тоа се шарите од носии ни има некаква симболика а 1 што претставува?Стил што никогаш го немало во Скопје?
И дали тоа треба да значи современиот човек да живее во замоци или во куќи од глина, т.е. да живее во минатотоФилип дали воопшто знаеш Скопје врз темелите на кој град е основан? јас ќе ти помогнам - се викал Скупи. Град изграден/зацврстен во римско време. Убаво е да се запознаеш со историјата пред да коментираш.
Аха, и уште да носиме треба соодветна облека од тој временски период и сеирот ќе е комплетен. А со овој Мјонир боље не дискутирај, него све му е убаво.И дали тоа треба да значи современиот човек да живее во замоци или во куќи од глина, т.е. да живее во минатото![]()
Не во наколни живеалишта. Добро кој го кажа тоа, одговорив на тезата дека тој стил немал врска со Македонија. јас напишав за што гласав - број 5.И дали тоа треба да значи современиот човек да живее во замоци или во куќи од глина, т.е. да живее во минатото![]()