Diablo 3

Член од
31 октомври 2011
Мислења
85
Поени од реакции
22
Судејќи според следново видео информацијата од best buy е само лага и чиста претпоставка затоа што од blizzard се уште се немаат изјаснато околу официјалниот датум за пуштање на играта, единствено што blizzard имаат кажано во врска со датумот на излегување на играта е дека истата планираат да ја пуштат во првиот период од 2012 година,но кога е во прашање blizzard тоа може да значи и првиот период од 2013 година(читај топ коментар од видеото).

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
si igraat so nervite na iljadnici igraci, a ovie od bestbuy neznam mozebi treba da se kaznat,zabrana za prodazba na diablo3, a mozebi e i vistina,,a i kako sto gledam uste si stoi 1-2-2012 na best buy ne go trgnale

Член од
31 октомври 2011
Мислења
85
Поени од реакции
22
si igraat so nervite na iljadnici igraci, a ovie od bestbuy neznam mozebi treba da se kaznat,zabrana za prodazba na diablo3, a mozebi e i vistina,,a i kako sto gledam uste si stoi 1-2-2012 na best buy ne go trgnale
Си играат со нервите на луѓето со тоа што си играат и се замислуваат богови,односно ќе ја ослободат играта во оној час кога најмалку ќе очекуваме, па затоа најпаметно а и за доброто на сите нас на best buy и на сличните web портали за продажба како нив ќе им биде да престанат да излегуваат со лажни датуми и претпоставки за тоа кога ќе излезе играта затоа што blizzard дури и да сакале да ја ослободат играта на 1-2-2012 како што пишува на best buy тие нема да го сторат тоа од единствена причина што сметаат дека датумот на пуштање на Diablo 3 во официјална продажба треба да биде изненадување еден настан кој што никој нема да може да го предвиди или просто кажано глумат лудило ,а уствари кој ги ебе искрено има доста подобри игри од Diablo посебно за xbox 360 позз се гледаме 2015 год а прашање е и тогаш дали ќе излезе играва.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Си играат со нервите на луѓето со тоа што си играат и се замислуваат богови,односно ќе ја ослободат играта во оној час кога најмалку ќе очекуваме, па затоа најпаметно а и за доброто на сите нас на best buy и на сличните web портали за продажба како нив ќе им биде да престанат да излегуваат со лажни датуми и претпоставки за тоа кога ќе излезе играта затоа што blizzard дури и да сакале да ја ослободат играта на 1-2-2012 како што пишува на best buy тие нема да го сторат тоа од единствена причина што сметаат дека датумот на пуштање на Diablo 3 во официјална продажба треба да биде изненадување еден настан кој што никој нема да може да го предвиди или просто кажано глумат лудило ,а уствари кој ги ебе искрено има доста подобри игри од Diablo посебно за xbox 360 позз се гледаме 2015 год а прашање е и тогаш дали ќе излезе играва.
До Март-Април најкасно мора да излезе. И кажи кои се тие RPG Hack & Slash што се подобри од Diablo 2 / 3?

Член од
31 октомври 2011
Мислења
85
Поени од реакции
22
До Март-Април најкасно мора да излезе. И кажи кои се тие RPG Hack & Slash што се подобри од Diablo 2 / 3?
Никој не спомена RPG јас реков игри акциони авантури,fps,тркачки, игри што допрва треба да излезат за xbox 360 а и некој постари кои се мн поубави од Diablo а кога ме влечеш за јазик ќе кажам Skyrim е најзакон RPG игра што сум ја играл во живот и мн поубава од diablo посебно od diablo 2 ката.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Никој не спомена RPG јас реков игри акциони авантури,fps,тркачки, игри што допрва треба да излезат за xbox 360 а и некој постари кои се мн поубави од Diablo а кога ме влечеш за јазик ќе кажам Skyrim е најзакон RPG игра што сум ја играл во живот и мн поубава од diablo посебно od diablo 2 ката.
Skyrim не е Hack & Slash а и нема толку многу разновидност на оружја, оклопи, магии, ефекти.......

Член од
31 октомври 2011
Мислења
85
Поени од реакции
22
Skyrim не е Hack & Slash а и нема толку многу разновидност на оружја, оклопи, магии, ефекти.......
Ти бараше rpg и јас ти кажав rpg не се фаќај сега за збор и ако skyrim нема оружја магии оклопи и ефекти незнам која друга rpg има,мислам има онолку магии ефекти и оружја колку што има диабло и дупло повеќе
почни да ја играш и ќе праиме муабет само појачај го процесорот оти е далеку позахтевна од диабло
само колку да знаеш.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ти бараше rpg и јас ти кажав rpg не се фаќај сега за збор и ако skyrim нема оружја магии оклопи и ефекти незнам која друга rpg има,мислам има онолку магии ефекти и оружја колку што има диабло и дупло повеќе
почни да ја играш и ќе праиме муабет само појачај го процесорот оти е далеку позахтевна од диабло
само колку да знаеш.
Ја играм, затоа кажувам, не зборам нешто без искуство.

Член од
31 октомври 2011
Мислења
85
Поени од реакции
22
Ја играм, затоа кажувам, не зборам нешто без искуство.
Па добро е чим ја играш треба да знаеш дека има еден куп оружја магии ефекти а за напитоци да не праиме муабет милиони ги има а пак за гемплејот и за квестовите односно мисиите ич да не праиме муабет оти на секоја 1 минута излегува по некој нов квест или мисија наречи ги како сакаш.
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 01:11 ---
Еве што вика еден коментар од видеото кое што го пастирав неколку постови погоре
во врска со информацијата од best buy дека играта ќе излезе на 1 фебруари и дека најдобро е сега да се направи pre-order,читајте и уверете се кој измамници се тие од besт buy и тоа дека самите си го имаат измислено датумот,англиски знаеме претпоставувам:)
I PREORODED D3 AND JUST RECEIVED AN EMAIL FROM BESTBUY SAYING THE RELEASE DATE HAS BEEN PUSHED BACK TO DECEMBER 31, 2012!!! WTF?!?!?!
AMBKR8 3 hours ago
е затоа не треба залетување хехехе сега ќе треба цела година да чека дечкото за да му стигне играта.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
jas vise se otkazav, diablo 2 mi bese najomilena rpg igra , kako i na mnogu ovde na forumov, ama so ja preteraa ovie, pa skurca vise pocetok na 2011 demek ke izlezese, pa na krajot na 11, sea na pocetokot na 2012.. dosadni stanaa vise

nego kazete nekoja dobra igra RPG za u mreza,cooperative osven Titan Quest i Loki..

Член од
31 октомври 2011
Мислења
85
Поени од реакции
22
jas vise se otkazav, diablo 2 mi bese najomilena rpg igra , kako i na mnogu ovde na forumov, ama so ja preteraa ovie, pa skurca vise pocetok na 2011 demek ke izlezese, pa na krajot na 11, sea na pocetokot na 2012.. dosadni stanaa vise

nego kazete nekoja dobra igra RPG za u mreza,cooperative osven Titan Quest i Loki..
Да те поправам играта требаше да излезе и на големо се најавуваше уште во почетокот на 2008 година но еве веќе сме 2012 година а од неа сеуште нема ни трага ни глас,се додека blizzard не го кажат официјалниот датум нема ништо од излегувањетo на diablo 3 и се друго се само претпоставки.

Член од
2 септември 2011
Мислења
106
Поени од реакции
40

Kajgana Shop

На врв Bottom