- Член од
- 2 октомври 2009
- Мислења
- 958
- Поени од реакции
- 238
Судејќи според следново видео информацијата од best buy е само лага и чиста претпоставка затоа што од blizzard се уште се немаат изјаснато околу официјалниот датум за пуштање на играта, единствено што blizzard имаат кажано во врска со датумот на излегување на играта е дека истата планираат да ја пуштат во првиот период од 2012 година,но кога е во прашање blizzard тоа може да значи и првиот период од 2013 година(читај топ коментар од видеото).
Си играат со нервите на луѓето со тоа што си играат и се замислуваат богови,односно ќе ја ослободат играта во оној час кога најмалку ќе очекуваме, па затоа најпаметно а и за доброто на сите нас на best buy и на сличните web портали за продажба како нив ќе им биде да престанат да излегуваат со лажни датуми и претпоставки за тоа кога ќе излезе играта затоа што blizzard дури и да сакале да ја ослободат играта на 1-2-2012 како што пишува на best buy тие нема да го сторат тоа од единствена причина што сметаат дека датумот на пуштање на Diablo 3 во официјална продажба треба да биде изненадување еден настан кој што никој нема да може да го предвиди или просто кажано глумат лудило ,а уствари кој ги ебе искрено има доста подобри игри од Diablo посебно за xbox 360 позз се гледаме 2015 год а прашање е и тогаш дали ќе излезе играва.si igraat so nervite na iljadnici igraci, a ovie od bestbuy neznam mozebi treba da se kaznat,zabrana za prodazba na diablo3, a mozebi e i vistina,,a i kako sto gledam uste si stoi 1-2-2012 na best buy ne go trgnale
До Март-Април најкасно мора да излезе. И кажи кои се тие RPG Hack & Slash што се подобри од Diablo 2 / 3?Си играат со нервите на луѓето со тоа што си играат и се замислуваат богови,односно ќе ја ослободат играта во оној час кога најмалку ќе очекуваме, па затоа најпаметно а и за доброто на сите нас на best buy и на сличните web портали за продажба како нив ќе им биде да престанат да излегуваат со лажни датуми и претпоставки за тоа кога ќе излезе играта затоа што blizzard дури и да сакале да ја ослободат играта на 1-2-2012 како што пишува на best buy тие нема да го сторат тоа од единствена причина што сметаат дека датумот на пуштање на Diablo 3 во официјална продажба треба да биде изненадување еден настан кој што никој нема да може да го предвиди или просто кажано глумат лудило ,а уствари кој ги ебе искрено има доста подобри игри од Diablo посебно за xbox 360 позз се гледаме 2015 год а прашање е и тогаш дали ќе излезе играва.
Никој не спомена RPG јас реков игри акциони авантури,fps,тркачки, игри што допрва треба да излезат за xbox 360 а и некој постари кои се мн поубави од Diablo а кога ме влечеш за јазик ќе кажам Skyrim е најзакон RPG игра што сум ја играл во живот и мн поубава од diablo посебно od diablo 2 ката.До Март-Април најкасно мора да излезе. И кажи кои се тие RPG Hack & Slash што се подобри од Diablo 2 / 3?
Skyrim не е Hack & Slash а и нема толку многу разновидност на оружја, оклопи, магии, ефекти.......Никој не спомена RPG јас реков игри акциони авантури,fps,тркачки, игри што допрва треба да излезат за xbox 360 а и некој постари кои се мн поубави од Diablo а кога ме влечеш за јазик ќе кажам Skyrim е најзакон RPG игра што сум ја играл во живот и мн поубава од diablo посебно od diablo 2 ката.
Ти бараше rpg и јас ти кажав rpg не се фаќај сега за збор и ако skyrim нема оружја магии оклопи и ефекти незнам која друга rpg има,мислам има онолку магии ефекти и оружја колку што има диабло и дупло повеќеSkyrim не е Hack & Slash а и нема толку многу разновидност на оружја, оклопи, магии, ефекти.......
Ја играм, затоа кажувам, не зборам нешто без искуство.Ти бараше rpg и јас ти кажав rpg не се фаќај сега за збор и ако skyrim нема оружја магии оклопи и ефекти незнам која друга rpg има,мислам има онолку магии ефекти и оружја колку што има диабло и дупло повеќе
почни да ја играш и ќе праиме муабет само појачај го процесорот оти е далеку позахтевна од диабло
само колку да знаеш.
Па добро е чим ја играш треба да знаеш дека има еден куп оружја магии ефекти а за напитоци да не праиме муабет милиони ги има а пак за гемплејот и за квестовите односно мисиите ич да не праиме муабет оти на секоја 1 минута излегува по некој нов квест или мисија наречи ги како сакаш.Ја играм, затоа кажувам, не зборам нешто без искуство.
Да те поправам играта требаше да излезе и на големо се најавуваше уште во почетокот на 2008 година но еве веќе сме 2012 година а од неа сеуште нема ни трага ни глас,се додека blizzard не го кажат официјалниот датум нема ништо од излегувањетo на diablo 3 и се друго се само претпоставки.jas vise se otkazav, diablo 2 mi bese najomilena rpg igra , kako i na mnogu ovde na forumov, ama so ja preteraa ovie, pa skurca vise pocetok na 2011 demek ke izlezese, pa na krajot na 11, sea na pocetokot na 2012.. dosadni stanaa vise
nego kazete nekoja dobra igra RPG za u mreza,cooperative osven Titan Quest i Loki..
Не ми се верува ова, али шо знам може точно е. Исто така пишува и кога ќе излезе ГТА 5(23 ноември) па ќе видиме.